Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayseri'de önerebileceğiniz endokrin doktoru çok acil!!!
cuma günü kayserideydim devlet hastanesine gittim randevu almalısın direk gidersen sıra olurmu olmazmı bende bilmiyorum ama benim gittigimde acayip sıra vardı ama randevuluydum başka şehirden geldigim için uzm.dr. meral mert bayıldım ben doktor hanımaa o kadar efendi özenle baktı ilgilendi hemde o kadar kişiye ragmen saat 5 de raporlarıma baktı hala güleryüzlü ve açıklayıcı idi tavsiye ederim
cuma günü kayserideydim devlet hastanesine gittim randevu almalısın direk gidersen sıra olurmu olmazmı bende bilmiyorum ama benim gittigimde acayip sıra vardı ama randevuluydum başka şehirden geldigim için uzm.dr. meral mert bayıldım ben doktor hanımaa o kadar efendi özenle baktı ilgilendi hemde o kadar kişiye ragmen saat 5 de raporlarıma baktı hala güleryüzlü ve açıklayıcı idi tavsiye ederim
yorumlarınıza kesinlikle katılıyorum benimde doktorum meral hanım devlet hastanesinde böyle bir doktor bulabileceğimi hayatta düşünemezdim bütün hastalarıyla o kadar ilgili ki anlatamam güler yüz tatlı dil istediğin kadar soru sor bıkmadan usanmadan cevap verir şiddtele tavsiye ederim