• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon kayseride lazer epilasyon

Arkadaşım ben kayseri parkın karşısında nilay öztürk var ona gittim.koltukaltı ve genital bölge.çok memnun kaldım.tavsiye ederim.siteside var oradanda bilgi alabilirsin

Adresimiz: Kızılırmak cd. Erendemir Ap. No:91/A

Kayseri Park Karşısı

Melikgazi Kayseri

ben melikgazi hastanesinde başladım henüz sadece bir defa gittiğim için kesin birşey söyleyemem ama daha önce istanbulda birsürü güzellik salonuna gitmiştim lazere sanki melikgazi en iyisiydi gibi geldi bana

Dün Sevgi Hastanesine gittim yüz bölgesi için lazere başladım
nasıl bir sonuç alacağım bilmiyorum ama buradan paylaşacağım

Benimki daha çok yeni bir hafta oldu tüyler yeni döküldü
ben en çok yüzümde leke falan gibi şeyler olursa diye korkmuştum fakat öyle birşey olmadı
İnşallah ilerde de olmaz.Güneş koruyucu krem sürmemi söylediler, onu kullanıyorum
Gittiğim yer,ilgilenmeleri ve temiz olması bakımından güzel fakat tüylere bir etkisinin olup
olmadığı konusunda yeni olduğum için birşey söyleyemicem onu ilerde paylaşırım inşallah..
:6:

ben sivasta yaşıyorum ama burada kimsenin çok memnun kaldığı bir yer yok.
diş teli tedavisi için her ay kayseriye gidiyorum, gitmişken orada lazer araştırayım diyorum. var mı önerileriniz? aklımda fatma menteş var ama nasıldır hiç bilemiyorum. kayseri'de yaşayanlar yardım lütfen:)

ben sivasta yaşıyorum ama burada kimsenin çok memnun kaldığı bir yer yok.
diş teli tedavisi için her ay kayseriye gidiyorum, gitmişken orada lazer araştırayım diyorum. var mı önerileriniz? aklımda fatma menteş var ama nasıldır hiç bilemiyorum. kayseri'de yaşayanlar yardım lütfen:)

ben sivasta yaşıyorum ama burada kimse lazer epilasyondan memnun değil. diş teli redavisi için kayseriye gidiyorum her ay, gitmişken lazer epilasyonu da orada yaptırayım diyorum. aklımda fatma menteş var neden bilmiyorum:) nasıldır acaba sonuçları hiç bilgim yok, başka önerisi olanlar var mı?

Konunun üzerinden baya geçmiş ama belki başka arkadaşlara yardımcı olabilir.
Arkadaşlar Şiva'Dan paket aldım ve hiç memnun kalmadım bankalar caddesindeki şubesinden şimdi orası kapanıp taşındı, diğer şubelerini bilmem ama orası berbattı hem param gitti hem sonuç sıfı ilgi alaka sıfır işlem sıfırdı,
Kayseri'de lazerde en iyi yer So-ep tek geçerim hepsi güler yüzlü hoş sohbet ilgi yapılan işlem ki ordan çok güzel sonuçlar aldım memnun kaldım benim tavsiyem Soep Yasemin Hanım çok iyi bu konuda.

Kayseri Queen Esthetic Centeri KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. Herhangi bir sıkıntınız olduğunda ilgilenen yok. İlgi alaka sıfır. Paranızla rezil olmayın.

Back