Kayseride Labioplasti

Esmua

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
118
98
28
Kayseride labiaplasti ameliyatı olan varsa lütfen aydınlatabilir mi beni. Sadece bir doktorla görüştüm 10.000 dedi lokal anesteziyle kısa sürede halledilecek bir operasyon için ücret bana fazla geldi. Siz ne düşünüyorsunuz

Bi kaç gündür ben de düşünüyorum kiminle görüştünüz sitede bi kaç form okudum çoğu kişi yaptırmayın demiş

Niğdede olmaya karar verdim birkaç gün sonra ameliyatım var. Pilastik cerrahi değil ama kadın doğum uzmanı anatomiyi daha iyi biliyor mantığıyla olacağım bakalım

Ahmet tuna beyle konuştum 10.000 dedi. Birkaö doktorla daha görüşecektim ama muayene ücretleri 400 500 ve ameliyat ücretini muayeneden önce söylemiyorlar.

Çok niyetlenmiştim ama hem kayseri niğde gibi illerde sadece vajina estetiği ile ilgilenen doktorlar yok ist ank gibi illere göre kötü yorumları da görünce ben biraz vazgeçtim gibi

Niğdede olmaya karar verdim birkaç gün sonra ameliyatım var. Pilastik cerrahi değil ama kadın doğum uzmanı anatomiyi daha iyi biliyor mantığıyla olacağım bakalım
Ameliyattan sonra tecrübelerini mutlaka bizimle paylaşır mısın

Bugün ameliyatımın 2.günü dün ciddi anlamda sancılıydı bu yüzden yazmak aklıma gelmedi. Tecrübelerimi yazacağım ki belki birinin sorusuna yanıt olur. Ameliyatı bilindik bir doktora olmadım ilk olarak. Niğdeye kadın doğum doktoruna oldum. Normalde inanılmaz derecede estetik kaygım var. Bu ameliyatı tamamen görüntü için oldum diyebilirim. Burdan tanıstıgım birisi doktordan öncesi sonrası fotoğrafını görmemi söyledi. Ve bu çok önemliymiş gerçekten. Eğer göstermese ya da içime sinmese para bir yana masadan kalkmayı düşünüyordum. Ama görseller beni tatmin etti. Tabi başka doktorun fotoğraf o olmadığını anlamak için de etrafı inceledim aynı muayenehane mi diye..Ameliyat sırasında doktorum fotoğraf çekip bana gösteriyordu düzeltmeli istediğin bir yer var mı diye. Çok ilgiliydi ve bana göre plastik cerrahilerinden daha cok hakimler bu alana. Ameliyatı niğdeye oldum şehir dışından geldim. Otobüse binip evime gittim acı olmuyor diyenler bana biraz abartı geldi. Orda neticede kesi ve dikiş var. Yol boyu buz tuttum. Eve geldiğimden beri de buz uyguluyorum ne bir ödem oldu ne bir morluk bunun sırrı tamamen buz. Çünkü burnumda ameliyat olduğumda da sabaha kadar buz tutmustuk morarma vs olmamıştı. Acı sizi var hala bugün 2.gün ama sonucu görünce acıya değer diyorum. Yarın tekrardan güncelleme yapacağım gelişmeleri

Ameliyatın üzerinden 4 gün geçti. Klitorise müdahale edildiği için sanırım hala agrım sizin dinmiyor. Ama his kaybım yok onu yeni yeni daha iyi fark ediyorum. Çok endiseliydim his kaybı olursa diye. Düzenli olarak pansuman yapıyorum. Ama bu ameliyatı olacaklara önerim ameliyat haftası full lif ağırlıklı beslemeniz tuvalet insanın canını sıkıyor çünkü. Tuvalete gitmek dışında hiç ayağa kalkmadım denebilir. Ayakta duramıyorum. 4 5 gün sonra işe gitmek vs bence şehir efsanesi. Eğer klitorise müdahale varsa.

Kızlar benim 12. Gunum vajina daraltma ve iç dudak kucultme yaptirdim kadın doğum uz.ben süreçten çok memnunum 2sine fiyat 8.000tl dedi 500 hastane oda ücreti 1 gece kaldım genel anestezi ile oldum 3 çocuğum var gayet iyiyim bir şikayetim olmadi bakalim sonucu beklemedeyim

Nerdeyse 1 ay olacak iyiki olmuş bitmiş diyorum ilk başlarda biraz zorlanırsınız ama değiyor.
Çok geçmiş olsun, neredeyse aynı zamanda olmuşuz. Ben de 23 agustos olmuştum. Şu an görüntü tam oturdu, ağrılar kesildi. Ama klitorise atılan dikişler daha duruyor. Vacinoplasti olduğum için iç dikişlerimde duruyor. Sizin dikişler düştü mü acaba, bir de bende 2 hafta önce iltihaplı akıntı görmüştüm onun için biokadin alıyorum. Almadığım gün yine birazcık akıntı görüyorum. Sizde de böyle biiey oldu mu, yoksa enfeksiyon kapmış olabilir miyim?

Cok tesekkürler size de geçmiş olsun. Bende de klitoris dikişleri yeni düşmeye basladı. Benim birkaç gün akıntum oldu sonradan baticon sürmeye ve sürekli kuru bırakmaya özen gösterdim gecti kendiğininden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…