Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kayseride olmayı düşünüyorumBi kaç gündür ben de düşünüyorum kiminle görüştünüz sitede bi kaç form okudum çoğu kişi yaptırmayın demiş
Ameliyattan sonra tecrübelerini mutlaka bizimle paylaşır mısınNiğdede olmaya karar verdim birkaç gün sonra ameliyatım var. Pilastik cerrahi değil ama kadın doğum uzmanı anatomiyi daha iyi biliyor mantığıyla olacağım bakalım
Nerdeyse 1 ay olacak iyiki olmuş bitmiş diyorum ilk başlarda biraz zorlanırsınız ama değiyor.Size geçmis olsun. Ben de Edirne de bir doktorla görüştüm 10.000 dedi. Korkuyorum biraz...
Çok geçmiş olsun, neredeyse aynı zamanda olmuşuz. Ben de 23 agustos olmuştum. Şu an görüntü tam oturdu, ağrılar kesildi. Ama klitorise atılan dikişler daha duruyor. Vacinoplasti olduğum için iç dikişlerimde duruyor. Sizin dikişler düştü mü acaba, bir de bende 2 hafta önce iltihaplı akıntı görmüştüm onun için biokadin alıyorum. Almadığım gün yine birazcık akıntı görüyorum. Sizde de böyle biiey oldu mu, yoksa enfeksiyon kapmış olabilir miyim?Nerdeyse 1 ay olacak iyiki olmuş bitmiş diyorum ilk başlarda biraz zorlanırsınız ama değiyor.
Cok tesekkürler size de geçmiş olsun. Bende de klitoris dikişleri yeni düşmeye basladı. Benim birkaç gün akıntum oldu sonradan baticon sürmeye ve sürekli kuru bırakmaya özen gösterdim gecti kendiğininden.Çok geçmiş olsun, neredeyse aynı zamanda olmuşuz. Ben de 23 agustos olmuştum. Şu an görüntü tam oturdu, ağrılar kesildi. Ama klitorise atılan dikişler daha duruyor. Vacinoplasti olduğum için iç dikişlerimde duruyor. Sizin dikişler düştü mü acaba, bir de bende 2 hafta önce iltihaplı akıntı görmüştüm onun için biokadin alıyorum. Almadığım gün yine birazcık akıntı görüyorum. Sizde de böyle biiey oldu mu, yoksa enfeksiyon kapmış olabilir miyim?