• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları kayseri'de kreş arayışı

papatyammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
7
0
36
Kayseri
mrhba.siteye yeni kayıt oldum.burda fikir alışverişinde bulunmak istedim çünkü.ben kayseride oturuyorum.3buçuk yaşında çocugum var.yazın ortasına geldiğimz şu günlerde evimizde sezon için bir kreş araştırması başladı.bugun bikaç yere baktık eşimle,pek bişeyde oluşmadı daha açıkcası aklımızda.gezmeye bakmaya devam edicez daha ama gezenler,çocugu gecen seneden herhangı bi kreşe gidenler vardır,onların fikirlerini almk istyrm memnun oldugunz bir kres varsa lutfen önerirmisiniz bize?vereliniortak

sevgili dostlar,

kayseride oturuyorum ben de.İki bebek annesiyim.Kayseri'de gezdiğim gittiğim kreşlerin hiçbirini beğenmedim.Neden mi öğretmeni iyi içi iyi idarecilerin hitabı kötü.İçi kötü öğretmenler iyi idareciler iyi...v.s. 2 senedir kafama göre bir kreş bulamamamıştım. Kendim de aslen eğitimciyim. Gelinimiz Anaokul lisans
mezunu. Ve ben bu işi yapıcam. Tamamen profesyonel kişilerle hijyenik ortamda ve şu an açıklayamayacağım artılarla. Lütfen haberleşelim. Öncelikle ben bir anneyim.Benim çocuğumu öpmeden teslim alan kreşe göndermem mantığıyla sizlerden gelecek isteklerle güzel bişeyler planlıyorum. Lütfen isteklerinizi ve desteklerinizi benden esirgemeyin.Görüşmek üzere.

deryaatay
kreş arayanlar

sevgili dostlar,

kayseride oturuyorum ben de.İki bebek annesiyim.Kayseri'de gezdiğim gittiğim kreşlerin hiçbirini beğenmedim.Neden mi öğretmeni iyi içi iyi idarecilerin hitabı kötü.İçi kötü öğretmenler iyi idareciler iyi...v.s. 2 senedir kafama göre bir kreş bulamamamıştım. Kendim de aslen eğitimciyim. Gelinimiz Anaokul lisans
mezunu. Ve ben bu işi yapıcam. Tamamen profesyonel kişilerle hijyenik ortamda ve şu an açıklayamayacağım artılarla. Lütfen haberleşelim. Öncelikle ben bir anneyim.Benim çocuğumu öpmeden teslim alan kreşe göndermem mantığıyla sizlerden gelecek isteklerle güzel bişeyler planlıyorum. Lütfen isteklerinizi ve desteklerinizi benden esirgemeyin.Görüşmek üzere.

Back