Kayseride kızlık zarı dikimi

Fatma95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
160
55
Kayseride kızlık zarı dikimi yapan doktor var mı

Geçici mi kalıcı mı geçiciyse bilmiyorum ama kalıcı kesin olarak yok İstanbula gitmen lazım

Sakın beni yanlış anlamayın. Örf, adet, töreler, mahalle baskısı... Bunların hepsini biliyorum. Benden akıl almaya ihtiyacınız olmayacak kadar akıllı olduğunuzu da biliyorum. Ama sizi kabul edecek adam için milat olun. Ondan öncesinin önemi olmasın, ondan sonra yaşam olmasın... Yok etmiyorsa yol verin gitsin.

Sakın beni yanlış anlamayın. Örf, adet, töreler, mahalle baskısı... Bunların hepsini biliyorum. Benden akıl almaya ihtiyacınız olmayacak kadar akıllı olduğunuzu da biliyorum. Ama sizi kabul edecek adam için milat olun. Ondan öncesinin önemi olmasın, ondan sonra yaşam olmasın... Yok etmiyorsa yol verin gitsin.
Kabul edecek erkek var haklısın ama sevgili okup iyice kullandıktan sonra tekmeleyecek erkek oku ilerisi olamaz. Kimse Böyle bişeyi kabul etmez bence etse bile bir gün yüzüne vurur. Erkekler evlenene kadar her tür kızla sevişir ilişkiye girer bunu anladıkda söyler mi böyle böyle yaptım diye hayır inkar eder. O zaman kadın neden söylesin ki ? Neden erkek rahat kadın namussuz neden kadın söylemeli. Söylememeli bence. Hiç bir erkek bakir değil. Hiçbiri de haketmiyor.

X