Kayseri'de kir/acik hava dügünleri ve havuzbaslari !!!

bels

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
13
0
36
Avusturya
slm kizlar,

yazin kayseride dugunum olucak :)))) cok mutluyum

yurtdisindan gelin olucam ve turkiyede yasamadigim icin esime ve internete guveniyorum bazi hazirliklarda yardimci olmaya

interneten dugun mekanlarina bakiyorum, cogu kayseri dugun mekanlarin sitesi yoktur, buldugum siteler altaki mekanlar.

kir dugun veya havuzbasi dugunu ilgimi cekiyor

kir/acik hava dugunu icin ideal garden'den ve bestepe'ten baska mekanlar varmi???

bide havuz basi icin ideal, flamingo, gokkusagi, aquapark'dan haric mekanlar varmi???

bilgi verebilen varsa coooooooook sevinirim

tesekurler :)

canım hayırlı olsun bende yazın evleniyorum kayseride, benimki cityone hotelin balo salonunda olacak.
acık hava olarak dediğin gibi ideal garden var, erciyes at ciftliği, samanyolu teras birde cityone otelin balo salonunun terası da var
havuz basında da ideal havuz bası, flamingo ve gokkusagı var
bunlar beim baktıklarım birde doa tesisleri var ama sanırıım bu sene acık hava yapmayacaklarmıs

bu arada canım elinizi cabuk tutun bence cunku biz 1 ay once ayarladığımızda istediğimiz tarihlerde havuz baslarında yer yoktu, hafta sonları tamamen gitmiş. idealin her 3 salonu için de temmuz ayı hemen hemen dolmus bile. bi an once karar verip yerinizi ayırtın derim ben...

Öncelikle mutluluklar dilerim... Bu bahsettiğiniz mekanların fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim... Kapalı mekanlar öncelikli olarak... Abimin düğünü için araştırıyorum ben de, gelinimiz Kayserili orada kına gecesini yapacağız da kısmetse 17 haziranda...

tesekurler bilgiler icin, sanada hayirli olsun :)

ewet bende katiliyorum hemen bir an kara vermemi gerekiyor, evlenlerde tabiki temu ayinda isterler ramaan ayina girmeden once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…