slm kizlar,
yazin kayseride dugunum olucak :)))) cok mutluyum
yurtdisindan gelin olucam ve turkiyede yasamadigim icin esime ve internete guveniyorum bazi hazirliklarda yardimci olmaya
interneten dugun mekanlarina bakiyorum, cogu kayseri dugun mekanlarin sitesi yoktur, buldugum siteler altaki mekanlar.
kir dugun veya havuzbasi dugunu ilgimi cekiyor
kir/acik hava dugunu icin ideal garden'den ve bestepe'ten baska mekanlar varmi???
bide havuz basi icin ideal, flamingo, gokkusagi, aquapark'dan haric mekanlar varmi???
bilgi verebilen varsa coooooooook sevinirim![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
tesekurler :)
yazin kayseride dugunum olucak :)))) cok mutluyum
yurtdisindan gelin olucam ve turkiyede yasamadigim icin esime ve internete guveniyorum bazi hazirliklarda yardimci olmaya
interneten dugun mekanlarina bakiyorum, cogu kayseri dugun mekanlarin sitesi yoktur, buldugum siteler altaki mekanlar.
kir dugun veya havuzbasi dugunu ilgimi cekiyor
kir/acik hava dugunu icin ideal garden'den ve bestepe'ten baska mekanlar varmi???
bide havuz basi icin ideal, flamingo, gokkusagi, aquapark'dan haric mekanlar varmi???
bilgi verebilen varsa coooooooook sevinirim
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
tesekurler :)