Kayseri'de Kadın Doğum uzmanı!! Yardım !!

Citlembik89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
8
10
1
35
Arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim. Bu benim ilk gebeliğim. Kendime istediğim gibi bir kadın doğumcu bulamıyorum. Acil durumlarda istediğim zaman ulaşabileceğim ben sormadan bana bilgi verecek bir Dr istiyorum..Şuan gittiğim doktor kişisel telefonunu vermediği gibi hastaneyi aradığımda bile telefona çıkmıyor. Artı 3 haftadır benden kan sayımı, hepatitB ve Tsh dışında bir tetkik istemedi. Toxoplazma testini neden yapmadığını sorduğumda nasılsa sağlık Ocağı yapacaktır dedi. Özel hastane özel ilgi diyip gidiyorum ama beni rahatlatan açıklayıcı biri Yok karşımda. Çiğ et yemiceksin, ağır kaldırmıcaksın, bitki çayı içmiceksin diye beni hiç uyarmadı. Ben Benin gibi diğer gebelerden duyduklarımla hareket ediyorum ve buda benim canımı sıkıyor. Ben endişeleri olan biriyim. panik oluyorum.. : ( Lütfen bu konuda birleri bana yardımcı olsun..

Kayseri de kime gidiyorsunuz

Cok ünlü bir doktoru vardı aslında hüma da herkes cok memnundu ama adjnı hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…