• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kayseri'de iyi bir çocuk dru bilen var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeliscik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
479
1
0
Kayseri
kayseri'de tavsiye edebileceğiniz iyi bir çocuk dru varmı?bilgi verirseniz sevinirim kayserili arkadaşlar

Canim bende bebegim icin bi arastirma yapmistim ve tekten tip merkezinde bi dr tansiye etti arkadaslarim adi ahmet selim di ama soyadi uzun biseydi unuttum orda ahmet isimli 2 tane cocukdr var karitirma bu ahmet selim 1 defa gittik cok espirili gayet iyi ilgilendii herseyi anlatt ve bana kafana takilan her seyi sor dedii aranda o doktor diye hic seviye olmuyoo cok memnun kaldim ama 1defa gidebildik aile hekimligi basladigi icin simdilik bebegimin cok sukur ciddi bi rahatsizligi olmadiginda aile hekimimize gidiyoruz

yanliz sunuda soyleyim biz ogun randevu almak icin aradik 15 gun sonraya randevu verdiler dusun ne kadar doluysaa o kadar cok hastasi var bizimde ogun doktora gorunmemiz lazimdi bize tavsiye eden arkadasin selami uzerine bizi bi ara hemen aldilar oyle muayene olabildik

ben de güneşte kübra darçın var ,bir de ömürde hüseyin bey var ikisine de götürdüm.hangisi iyi dersen hüseyin bey derim.ilgilendi bayağ.tekdeni ben de duydum ama randevulu olması kötü

teşekkürler arkadaşlar tekdendeki dr u duydum. gitmek için aradık ama dediğiniz gibi hastası çok o güne randevu vermiyorlar.ömürdeki dr da duydum görümcem götürüyor çocuklarını ama gitmedim hiç.bir gidip bakmak lazım ben kızımı erciyeste remzi beye götürüyorum iyi biri ama bazen abacamı diye düşündüğüm şeyler oluyor.tekrar teşekkürler

Back