- Konu Sahibi matiniqe38
-
cok teşekkür ederim cevap verdiğin için
arkadaşım yaptırıyor. bi dermatolog uzmanının yeri.dr un adı sema karaoğlu. funda hanım diye biri yapıyormuş. arkadaşım memnun eli hızlı ve iyiymiş.
ilk yaptırdığında bi kaç saat kızarıklık ve şişlik oluyor. ama ertesi güne pek bişey kalmıyor. iz hiç kalmadı arkadaşımda ki o her hafta gidiyor. çünkü yüzünde çok fazla tüylenme olmuş lazerden sonra. iğneli yapılan tüylerin daha incelerek çıktığını söyledi. tedavi ortalama 1 yıl sürüyormuş. bıyık bölgesi hariç çok acımadığını ama bıyık bölgesinin daha çok acıdığını söyledi.
dakikası 2 lira süresi kişinin yüzündeki tüye göre değişir. ama funda hanımın eli çok hızlı.
şu an dksı ne kadar tam olarak bilmiyorum ama ben kayserideyken memnun kaldığım yer sederm oldu.funda hanım işin erbabı bir bayan.keşke kayseride yaşamaya devam etseydim de gidebilseydim.Merhaba arkadaşlar konu açılalı çok olmuş ama Kayseri'de iğneli epilasyona gidip memnun kaldığınız yerleri yazabilir misiniz ? Özellikle de yüz bölgesi için giden arkadaşlar var mı, yüzünüzde herhangi bir iz kaldı mı? Bi de bu işlemi yapan yerler dakikasını kaç liradan yapıyorlar deneyimlerinizi yazıp bilgi verirseniz sevinirim.
cevabınız için çok teşekkürler, sederm öneriliyor genelde ben de kayseride kalırsam oraya gitmeyi düşünüyorum bakalımşu an dksı ne kadar tam olarak bilmiyorum ama ben kayserideyken memnun kaldığım yer sederm oldu.funda hanım işin erbabı bir bayan.keşke kayseride yaşamaya devam etseydim de gidebilseydim.
Merhabalar bir seneyi aşkın süredir gidiyorum Funda hanıma işinde bir numaradır. Eli çok hızlı ve dünya tatlısıdır. Başka yerlere gidip rezil olmayınmrb arkadaslar,kayseride iğneli epilasyon yaptıranlarınız var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?