• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kayseride eğitimli cocuk bakıcısı arayanlar ister evinizde ister evimde:)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

bukettuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
2
0
36
Kayseri
selamlar ben okulöncesi ustaöğreticisiyim ve anadolu üniv.sosyal hizmetler bölümünde okuyorum.cocuk gelişimi alanında 16 adet sertifikam var(ilgilenenlere isimlerini mesaj atabilirim) bunların yanı sıra cocuk gelişimi alanı ile ilgili çeşitli seminerlere katıldım belgelerim vardır.özel anasınıfı okulunda ve kayseri belediyesinde cocuk gelişimi bölümünde toplam 2yıl deneyimim vardır.eşimin tayin sebebi ile ustaöğretici alımlarına geciktim.isteyenlere çalıştığım insanların numaralarını refarans olarak verebilirim.cocukları çok severim bunu gerçekten içten samimiyetle söylüyorum.gerçekten kendime çok güveniyorum daha önce eğitim almadan kuzenimin cocuğuna ve teyzemin çocuklarına baktım. daha sonra çok sevdiğim işimde eğitimle ustalaştım.ailemde cocuk annesi diye bilinirim:1:kemdim yeni evli olduğum için bebeğim yok:))aklınıza takılmasın

ilgilenenler özel mesaj atabilirler numaramı veririm:34:

Back