• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri'de Doğum

Begonvil15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
8
0
1
Merhaba kızlar. Henüz hiç bir dr a muayene olmadım. Gönlümden ve birazda kesemden geçen şehir hastanesi ( KAYSERİ)
Özel ve detay şeyler için özel hast düsünüyorum. Bana doktor onerebilecek var mı ? Yakın zamanda Kayseri Özel hastanelerden doğum ücreti alan varsa onu da merak ediyorum

Bilgisi olan bnada yardımcı olabilir mi
Merhaba kızlar. Henüz hiç bir dr a muayene olmadım. Gönlümden ve birazda kesemden geçen şehir hastanesi ( KAYSERİ)
Özel ve detay şeyler için özel hast düsünüyorum. Bana doktor onerebilecek var mı ? Yakın zamanda Kayseri Özel hastanelerden doğum ücreti alan varsa onu da merak ediyoru

Özel ve detay şeyler için özel hast düsünüyorum. Bana doktor onerebilecek var mı ? Yakın zamanda Kayseri Özel hastanelerden doğum ücreti alan varsa onu da merak ediyorum
Merhaba bende kayserideyim özel şeyler için özel hümaya naginhan sarı diye bir hoca var ona gidiyorum ve şehir hastanesi düşünmüyorum ama fakültededeki doktorlar harika özellikle Leyla diye bir kadın doğum doktoru var harika

Şehir hastanesine iki kere gittim ve ultrason kağıdı istedim diye birsürü laf ettiler bana bir dahada gitmedim

Kayseri de doğum ücretleri inanılmaz arttı ben bugün kalp atışı için gittim Dr a Erciyes Kartal gönül Erkan a gittim ilk muayene iyiydi güler yuzlu samimi bira hızlı konuşuyor sadece. Doğum ücretini de sorduk şuan normal doğum 35 bin dendi bu daha Haziran'da falan tekrar artar.oglumda da Erciyes Kartalda doğum yaptım rakip turan di . Şimdi rakip hocanın normal dogum fiyatı 70 bin sezaryen 90 binmis şoka girdim yaa. Memorial de sayat abdullayeva var o da iyi diye duydum . Onun fiyatı da 35 mis ocaktan önce . Artmıştır güncellendi fiyatlar

Back