Tavsiyenizi araştıracağım:) Hadi ben yetişkinim bir şey olsa telafi ederim itiraz ederim de bebeğe eziyet olsun istemiyorum iyi kötü gene tavsiyeler kıymetli hiç bilmiyorum çünkü, ilk çocuğum olacak:)Tekden Ahmet selim hasözleer. Herkese cep no veriyor mu bilmiyorum ama sempatik bi doktor ve bilgili olduğunu düşünüyorum
Sağlıkla kucağınıza alınTavsiyenizi araştıracağım:) Hadi ben yetişkinim bir şey olsa telafi ederim itiraz ederim de bebeğe eziyet olsun istemiyorum iyi kötü gene tavsiyeler kıymetli hiç bilmiyorum çünkü, ilk çocuğum olacak:)
Ücreti önemli değil , işini iyi yapsın, bebek eziyet yaşamasın başka isteğim yok:) teşekkür ederimMemoria da Soner Demirel
Acıbadem Mustafa Göğebakan bunlarin muayene ücretleri malum yüksektir Soner beye gidioduk 8yil once cok iyi biri
Tekden de Mustafa findik o da iyidir
Tavsiye için teşekkür ederimOzaman Soner demirel Cok dikkatlidirBizim Ilk doktorumuz
Teşekkür ederim, her şey bebişler için :) artık bu süreci atlatacağız inşallahÖncelikle saglıkla gelsin dünyaya evladınızBen doğumumu tekten hastanesinde yaptım memnun kaldım fakat çocuk doktorlarından hiç memnun kalmadım ilk bir doktor muayene falan etti ikinci defa daha ona götürdük sonra doktor başka hastaneye geçmiş. Dedik hastanede başka doktora götürelim isa üzümdu sanirim yanliş hatırlamıyorsam odasında 5 dakka bile kalamadık yoğunluk var diye hemen gönderdi bizi. Yine aynı hastanede başka doktor derken çocuk doktoru hiç memnun olurum denk gelmedi fakat şuan şehir hastanesinde Zehra KARDAŞ sanirim soyismi ondan çok memnunum özel hastane ilgisinden daha çok ilgili oda da inanım yarım saattir aklıma takılan ne varsa sorup bütün cevaplarını alıyorum çoçugum gözlemliyor hiç bi an önce gönderme derdinde değil güler yüzlü. tecrübeli, çok mütevazi bir doktor.. Ilk muayeneleri için belki zorlar şehir hastanesi oldugu için ama büyüdükçe düzenli kontrole götürebilirsini.