canım annem kayseride o baktı geçen sene 250tlye hemşireydi hem de nöbeti falan da vardı ben de şimdi öğleden sonra 5 buçuğğa kadar baktırıyorum tabi bakıcıya bırakıyorum ben de 250 veriyorum
canım annem kayseride o baktı geçen sene 250tlye hemşireydi hem de nöbeti falan da vardı ben de şimdi öğleden sonra 5 buçuğğa kadar baktırıyorum tabi bakıcıya bırakıyorum ben de 250 veriyorum
valla 250 ye çok iyi.. ben burda eve gelirlerse 450-500 evlerinde bakarlarsa 350-400 diye duyuyorum.. eğer öyle 250 ye baktıracak birini bulursan çok iyi
gerçekten bu fiyat bedava....ben de eylülde okula başlıycam....sabah 7:30 dan akşam 4 e kadar...eve gelsin istiyorum....çok zor bu iş ya..birkaçına baktım pek hoşuma gitmedi....bakalım hayırlısı...
valla 250 ye çok iyi.. ben burda eve gelirlerse 450-500 evlerinde bakarlarsa 350-400 diye duyuyorum.. eğer öyle 250 ye baktıracak birini bulursan çok iyi
tabi komşumuzdu annemin baktığı çocuk sonradan torunu gibi sevdi para pek önemli olmadı yani
kırşehirde benim de akrabam bakıyor evine bıraktığım için daha az tabi eve gelmeyi kabul etseydi 350 vermeye razıydım
bakıcını eve gelmesi düşündüğünüz kadar iyi olmuyor hanımlar baştan söyeleyeim ben de siizn gşbi evimde büyüsün bebeğim diye bakıcıyı eve aldım amaaaa, her akşam sinir krizine giiryordum, her odama girliyordu, her eşyamın yeri değişiyordu, daha neler neler, şimdi evine bırakıyoruz, oooohh kafam rahat! evim bana kaldı::))
kızlar bi el atın şu konuya...biriyle görüştüm 450 istiyo...eve gelecek sabah 7:30 dan akşam 15:30 a kadar...ve ev işi yapmam kesinlikle diyo.nasıl fiyat?