• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayseri tüp bebekte Arzu Yurci

canım ben kadınlar kulübünde Arzu hanımın hastasına hiç denk gelmedim :50:

genelde Turgut bey ve Nurettin bey hastaları fazlaca :34: sen seçimini iyi yapmaya bak tüm dr larla görüş tabiki hangisi içine sinerse :31::nazar::38:

merhaba arkadaşlar arzu yurciyle tüp bebek yolunda devam etmek istiyorum bilgisi olan varmı doktor hakkinda[/QUOTE canım yeni gördüm .ben kyseriyi çok iyi bilen biriyim .bence imkanın varsa ankaraya git derim.hayır olmaz diyosanda başka bi dr ve bir yer.bul. ben memnun kalmadım,bu kadar konuşabiliyorum .tm Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar arzu yurciyle tüp bebek yolunda devam etmek istiyorum bilgisi olan varmı doktor hakkinda

Merhaba,
Arzu Hocam benim iki arkadaşımı evlat sahibi yaptı ki bu arkadaşlarımın biri Tekirdağ dan diğeri İstanbul dan gitti Kayseri ye...
Ben de İstanbul da oturmamam rağmen atlayıp uçağa Arzu Hocam a rutin kontrollerim için gidiyorum. Evlat sahibi olamayan tüm tanıdıklarıma da tavsiye ediyorum. Ben işinin ehli olduğuna eminim. Ben kendisini İstanbul da çalıştığı yıllarda tanıdım, güvendim hala da peşini bırakmadım :-) Allah tüm çocuk isteyenleri çocuk sabihi yapsın. Arzu Hocam da buna vesile olsun inşallah.

canım ben kadınlar kulübünde Arzu hanımın hastasına hiç denk gelmedim :50:

genelde Turgut bey ve Nurettin bey hastaları fazlaca :34: sen seçimini iyi yapmaya bak tüm dr larla görüş tabiki hangisi içine sinerse :31::nazar::38:

Merhaba
Forumlarda sizin yazınızı da görünce içim rahat etmedi cevap vermek istedim. Bu konulara vesile olmak sevaptır. Arkadaşın tabi ki görüşüp içine sinene, içine yatana gitmesi doğru olan . İnsan kendini güvende hissetmeli. Bu işlerde için, kafan rahat olacak ki konsantre olup hayırlısı ile evlat sahibi olunabilsin.Ben ve Arzu Hocam ı tanıyan diğer arkadaşlarım bu dertten sıkıntılı bir çok tanıdığımızı kendisine yönlendirdik ve çok şükür Allah utandırmadı bizleri. Ben görüşülmesinde fayda olur derim. Hayırlısı Allah tan... Her defasında söylerim Allah tüm çocuk isteyenlerin gönlüne göre versin.

kimse yok mu kızlar

Canım sen kimse yok mu diyeli çok olmuş ama ben yeni üyelerdenim yazışmalarıda tesadüfen gördüm .... Belki sen evlat sahibi bile olmuşsundur inşallah. Ben Arzu Hocam ı herkese tavsiye ederim. Evladı verecek olan Allah, inşallah vesileside Arzu Hocam olur.
Dediğim gibi birçok arkadaşımıza vesile oldu çok şükür. Allah gönlüne göre versin canım.

Back