• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri tüp bebek

Nurnye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
37
17
3
24
Merhaba kizlar Kayseri system Hastanesi'nde tüp bebek tedavisi gören varmı doktoru Gökalp öner sizin süreçleriniz nasıl gecti

Merhaba kizlar Kayseri system Hastanesi'nde tüp bebek tedavisi gören varmı doktoru Gökalp öner sizin süreçleriniz nasıl gecti
Ben gördüm.
Eşimde de bende de hiçbir sıkıntı yok. Hatta bir kızım var normal yolla. Sonra 2. Olmayınca tüp bebek yaptirdik.
Gökalp hocada elde ettiğimiz 8 embriyonun 5 tanesi transfer edilde farklı zamanlarda. 2 Şi kimyasal oldu diğeri hiç tutmadi.
Diğer 3 embriyo da çözülme işleminde bozuldu.
Yani ben memnun kalmadim

Ben gördüm.
Eşimde de bende de hiçbir sıkıntı yok. Hatta bir kızım var normal yolla. Sonra 2. Olmayınca tüp bebek yaptirdik.
Gökalp hocada elde ettiğimiz 8 embriyonun 5 tanesi transfer edilde farklı zamanlarda. 2 Şi kimyasal oldu diğeri hiç tutmadi.
Yani ben memnun kalmadim
Canım geçmiş olsun. 3. transfer negatif mi oldu? Fazla büyütücü verdiğinden kalitesizlik mi oldu ki ya. Başka bir Dr görüşü aldın mı?

Canım geçmiş olsun. 3. transfer negatif mi oldu? Fazla büyütücü verdiğinden kalitesizlik mi oldu ki ya. Başka bir Dr görüşü aldın mı?
Canım başka prof doktordan görüş aldım.
35 yaş üstüne büyüme hormonu kullanılan bir yöntem dedi.
Yine negatif oldu 😔
Başka embriyom da kalmadi

Ben gördüm.
Yani ben memnun kalmadim
Anlıyorum cevabınız için teşekkür ederim

Back