- 29 Ağustos 2021
- 67
- 28
- 18
- Konu Sahibi deneyim lerim
Merhabalar Kayseri de şubat ayında tüp bebek yaptıranlar hastane ve doktor tecrubelerını paylaşabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mustafa taş I düşündünüz müTeşekkür ederim daha önce o kişide 2 başarısız denemem oldu..başka bir dr hastane arayışındayım
Mustafa taş ı düşündüm ben Kayseri de yaşıyorum ama o kadar yoğun bir doktor ki bu benim gözümü çok korkutuyor o sebeple endometrıum ıncelıgı olup Mustafa taş da hamile kalan var mı acaba çok merak edıyorumMustafa taş I düşündünüz mü
İnsallah bu tedavide sağlıcakla kucaginiza alırsınızTeşekkür ederim daha önce o kişide 2 başarısız denemem oldu..başka bir dr hastane arayışındayım
Onu bilmiyorum da benim bikaç arkadaşım gitti pozitif sonuç aldı. Sayfasına bakmıştım yurt dışından gelenlerde baya vardı. Nasıl sıra buldular hiç bilmiyorumMustafa taş ı düşündüm ben Kayseri de yaşıyorum ama o kadar yoğun bir doktor ki bu benim gözümü çok korkutuyor o sebeple endometrıum ıncelıgı olup Mustafa taş da hamile kalan var mı acaba çok merak edıyorum
Merhabalar Mustafa Taş hocann hastasıym aralıkta negatif denememiz oldu malesef.ilk denememizdi.Ben ara vermek istedim şubat sonu tekrar başlayacağız inşaallah gncel fiyatları bilmiyorm ama bir öncek tedavim ilaçlar farklı şehrde olmamdan dolayı ekstra doktor ve tahlillerle 200ü bulduMerhabalar Kayseri de şubat ayında tüp bebek yaptıranlar hastane ve doktor tecrubelerını paylaşabilir mi
İnşallah bunda olumlu olur.Merhabalar Mustafa Taş hocann hastasıym aralıkta negatif denememiz oldu malesef.ilk denememizdi.Ben ara vermek istedim şubat sonu tekrar başlayacağız inşaallah gncel fiyatları bilmiyorm ama bir öncek tedavim ilaçlar farklı şehrde olmamdan dolayı ekstra doktor ve tahlillerle 200ü buldu
Bende orda tedavi görüyorum cnm pztsi transfer oldum biraz yoğun bir yer ama laboratuvar beğendim ilgili embriyologlari hayırlısı olsunMustafa taş ı düşündüm ben Kayseri de yaşıyorum ama o kadar yoğun bir doktor ki bu benim gözümü çok korkutuyor o sebeple endometrıum ıncelıgı olup Mustafa taş da hamile kalan var mı acaba çok merak edıyorum
Canim sağlıcakla kucağına alBende orda tedavi görüyorum cnm pztsi transfer oldum biraz yoğun bir yer ama laboratuvar beğendim ilgili embriyologlari hayırlısı olsun
Yok kullanmadım dondurulmuş embriyo transferi yapıldı cnm normal rahim kalınlığı ile yaptikCanim sağlıcakla kucağına al
Transfer sürecin nasıl oldu yumurta geliştirme iğnesi, çatlatma iğnesi kullandın mi ?
Yeni gördüm mesajınızı iki tane var ama 3aa 3ab oldğndan doktor havuz yaoalım dedi en baştan başlayacağız malesef çok yorucu geliyor luan gözümeİnşallah bunda olumlu olur.
Dondurulmuş embriyonuz var mıydı acaba ?
Mustafa taşı tavsiye etmem. Google yorumlarına bakın. Hemşire ile muhatap olmak çok saçma ve zor. O ona iletecek o size felan. Sizin kaç mm rahim dokusu? 3 çizgi görünümü var mı? Kayseri acıbadem özge hanımda 2 opu 1 negatifim elde kalan 0 deneyimim var benimde. Benimde Yapısal incelik 6.5 mm. Şişli memorial e gitmeyi planlıyorum.Mustafa taş ı düşündüm ben Kayseri de yaşıyorum ama o kadar yoğun bir doktor ki bu benim gözümü çok korkutuyor o sebeple endometrıum ıncelıgı olup Mustafa taş da hamile kalan var mı acaba çok merak edıyorum
Merhaba Mustafa taş ın toplam ücreti nedir acabaBende orda tedavi görüyorum cnm pztsi transfer oldum biraz yoğun bir yer ama laboratuvar beğendim ilgili embriyologlari hayırlısı olsun
Ben ocak öncesi anlaşma yaptığım için ilaç histereskopi toplama transfer 120 bin buldu. Şuan hastane toplama transfer ücreti 63 bin sanirim. Ben anlaştığmda 47 bindi.Merhaba Mustafa taş ın toplam ücreti nedir acaba
Mustafa taşı tavsiye etmem. Google yorumlarına bakın. Hemşire ile muhatap olmak çok saçma ve zor. O ona iletecek o size felan. Sizin kaç mm rahim dokusu? 3 çizgi görünümü var mı? Kayseri acıbadem özge hanımda 2 opu 1 negatifim elde kalan 0 deneyimim var benimde. Benimde Yapısal incelik 6.5 mm. Şişli memorial e gitmeyi planlıyorum.
İstediğim zaman gerek mesaj gerek arayarak Özge hocayla konuşabildim. İlgisi, muayene etmesi, sabırla dinleyip cevaplamasından memnun kaldım. Tavsiye ederim evet.Merhaba. Özge hoca nasıldı peki memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz?
Öncelikle burdan tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben bir yakınım için Kayseri’de tüp bebek doktoru arıyorum. Konu da açtım kimse yazmadı. Çağlar Yazıcıoğluyla ilgili gerek burda gerek başka duyumlarda harika bir hekim olduğunu ve başarılı olduğunu okuduk ve Kayseri’den ayrılmış olmasına üzüldük. Özge hanımla ilgili salt kötü bir yorum okumadık. Yıllardır Acıbadem’de çalışıyormuş zaten. Ne bileyim de başarılı olmasa öyle bir hastanede bu kadar yıllar kalmaz diye de düşündük. Ve ona karar verdik umarım hayırlısı olsun. Mustafa bey belki çok başarılıdır bilemiyorum ama çok bize hitap etmiyor diye hiç düşünmedik. Sizin başka tavsiye edebileceğiniz biri var mı ?İstediğim zaman gerek mesaj gerek arayarak Özge hocayla konuşabildim. İlgisi, muayene etmesi, sabırla dinleyip cevaplamasından memnun kaldım. Tavsiye ederim evet.
Ben Gökalp öner e gidiyorum.Öncelikle burdan tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben bir yakınım için Kayseri’de tüp bebek doktoru arıyorum. Konu da açtım kimse yazmadı. Çağlar Yazıcıoğluyla ilgili gerek burda gerek başka duyumlarda harika bir hekim olduğunu ve başarılı olduğunu okuduk ve Kayseri’den ayrılmış olmasına üzüldük. Özge hanımla ilgili salt kötü bir yorum okumadık. Yıllardır Acıbadem’de çalışıyormuş zaten. Ne bileyim de başarılı olmasa öyle bir hastanede bu kadar yıllar kalmaz diye de düşündük. Ve ona karar verdik umarım hayırlısı olsun. Mustafa bey belki çok başarılıdır bilemiyorum ama çok bize hitap etmiyor diye hiç düşünmedik. Sizin başka tavsiye edebileceğiniz biri var mı ?