Arkadaşım bende çok merak ediyorum bi bilgi alırsan yazarsan memnun olurumKayseri Şehir Hastanesi'ne muayeneye gidenler, doğuma gitmiş olanlar veya bu hastaneye doğuma giden tanıdığı bildiği biri olan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum lütfen. Sanırım hastane yeni olduğu için internette pek bir yorum bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Ben şehir hastanesine gidiyorum muayeneye. Kısmetse doğumu da orda düşünüyorum. Randevu alarak gittiğim için bekleme sorunum olmuyor, gayet memnunum.Kayseri Şehir Hastanesi'ne muayeneye gidenler, doğuma gitmiş olanlar veya bu hastaneye doğuma giden tanıdığı bildiği biri olan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum lütfen. Sanırım hastane yeni olduğu için internette pek bir yorum bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba. Hastaneye gittim gördüm. Henüz doğum yapmadım ama ebeler, hemşireler güler yüzlü ve iyi. Temizliği ve odaları özelden farksızArkadaşım bende çok merak ediyorum bi bilgi alırsan yazarsan memnun olurum
Hangi dr gidiyorsunuz peki bi de ayrıntılı ultrason için randevu mu alınıyorBen şehir hastanesine gidiyorum muayeneye. Kısmetse doğumu da orda düşünüyorum. Randevu alarak gittiğim için bekleme sorunum olmuyor, gayet memnunum.
Teşekkür ederim peki sizin dr tercihiniz varmı hangi dr gidiyorsunuzMerhaba. Hastaneye gittim gördüm. Henüz doğum yapmadım ama ebeler, hemşireler güler yüzlü ve iyi. Temizliği ve odaları özelden farksız
Şeyma Dağlıtunçezdi Çam doktorumun ismi. Çok güler yüzlü, gerçekten de işini severek yapan biri. Şu an 32.haftamdayım en başından beri ona gidiyorum. Ayrıntılı randevu için beni Şeyma Hanım yönlendirdi. Perinatolog Emine Hanım da randevu vardı 22. haftaya vermişti galiba. Kendisine muayene olduğunuzda sorarsanız eminim yardımcı olacaktır.Hangi dr gidiyorsunuz peki bi de ayrıntılı ultrason için randevu mu alınıyor
Teşekkür ederimŞeyma Dağlıtunçezdi Çam doktorumun ismi. Çok güler yüzlü, gerçekten de işini severek yapan biri. Şu an 32.haftamdayım en başından beri ona gidiyorum. Ayrıntılı randevu için beni Şeyma Hanım yönlendirdi. Perinatolog Emine Hanım da randevu vardı 22. haftaya vermişti galiba. Kendisine muayene olduğunuzda sorarsanız eminim yardımcı olacaktır.
Muayeneye gitmedim ama bende merak ediyorum gidecem bir gün.Ama başka bölüm için gittiğimde hastane genel olarak iyiydi baya gelişmiş ve odaları da gayet iyiKayseri Şehir Hastanesi'ne muayeneye gidenler, doğuma gitmiş olanlar veya bu hastaneye doğuma giden tanıdığı bildiği biri olan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum lütfen. Sanırım hastane yeni olduğu için internette pek bir yorum bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Arzu aydın a gittim özellikle yeni geldi. İnternetten takip ediyordum çok iyi doktor olduğunu duydum gittim memnunda kaldım iyiydi gerçektenSiz hangi doktora gittiniz bende gitmeyi düşünüyorum 4 aylık hamileyim özel e gidiyordum Dr um hastane değiştirdi. Cemal Ünlü diye bir Dr duydum ona gitmeyi düşünüyorum.
Tesekkur ederim inşallah iyi doktorlarla karşılaşırız.Ozellerde doğum çok pahalı.Arzu aydın a gittim özellikle yeni geldi. İnternetten takip ediyordum çok iyi doktor olduğunu duydum gittim memnunda kaldım iyiydi gerçekten
Aynen.tahlilleri özelde yaptırıp doğumu devlette yapmayı düşünüyorum doktorla öyle anlaştım çünkü devlette çok sıra oluyo bu şekilde bi çözüm buldukTesekkur ederim inşallah iyi doktorlarla karşılaşırız.Ozellerde doğum çok pahalı.
MerhabaŞeyma Dağlıtunçezdi Çam doktorumun ismi. Çok güler yüzlü, gerçekten de işini severek yapan biri. Şu an 32.haftamdayım en başından beri ona gidiyorum. Ayrıntılı randevu için beni Şeyma Hanım yönlendirdi. Perinatolog Emine Hanım da randevu vardı 22. haftaya vermişti galiba. Kendisine muayene olduğunuzda sorarsanız eminim yardımcı olacaktır.
Hangi doktora gidiyorsunuz?Ben şehir hastanesine gidiyorum muayeneye. Kısmetse doğumu da orda düşünüyorum. Randevu alarak gittiğim için bekleme sorunum olmuyor, gayet memnunum.
Hangi doktora gidiyordu? İlgisi nasıldı?Benim ablamda 1 ay önce Kayseri şehir Hastanesi'nde doğum yaptı bütün doktorları çok iyi ve kaliteli bir hastane rahat bir ortam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?