Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Kayseri Şehir Hastanesi'nde Doğum Yapanlar
- Konu Sahibi Shr19
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ekim 2018
- 272
- 190
- 53
- 34
Arkadaşım bende çok merak ediyorum bi bilgi alırsan yazarsan memnun olurumKayseri Şehir Hastanesi'ne muayeneye gidenler, doğuma gitmiş olanlar veya bu hastaneye doğuma giden tanıdığı bildiği biri olan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum lütfen. Sanırım hastane yeni olduğu için internette pek bir yorum bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Ben şehir hastanesine gidiyorum muayeneye. Kısmetse doğumu da orda düşünüyorum. Randevu alarak gittiğim için bekleme sorunum olmuyor, gayet memnunum.Kayseri Şehir Hastanesi'ne muayeneye gidenler, doğuma gitmiş olanlar veya bu hastaneye doğuma giden tanıdığı bildiği biri olan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum lütfen. Sanırım hastane yeni olduğu için internette pek bir yorum bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba. Hastaneye gittim gördüm. Henüz doğum yapmadım ama ebeler, hemşireler güler yüzlü ve iyi. Temizliği ve odaları özelden farksızArkadaşım bende çok merak ediyorum bi bilgi alırsan yazarsan memnun olurum
- 29 Ekim 2018
- 272
- 190
- 53
- 34
Hangi dr gidiyorsunuz peki bi de ayrıntılı ultrason için randevu mu alınıyorBen şehir hastanesine gidiyorum muayeneye. Kısmetse doğumu da orda düşünüyorum. Randevu alarak gittiğim için bekleme sorunum olmuyor, gayet memnunum.
- 29 Ekim 2018
- 272
- 190
- 53
- 34
Teşekkür ederim peki sizin dr tercihiniz varmı hangi dr gidiyorsunuzMerhaba. Hastaneye gittim gördüm. Henüz doğum yapmadım ama ebeler, hemşireler güler yüzlü ve iyi. Temizliği ve odaları özelden farksız
Şeyma Dağlıtunçezdi Çam doktorumun ismi. Çok güler yüzlü, gerçekten de işini severek yapan biri. Şu an 32.haftamdayım en başından beri ona gidiyorum. Ayrıntılı randevu için beni Şeyma Hanım yönlendirdi. Perinatolog Emine Hanım da randevu vardı 22. haftaya vermişti galiba. Kendisine muayene olduğunuzda sorarsanız eminim yardımcı olacaktır.Hangi dr gidiyorsunuz peki bi de ayrıntılı ultrason için randevu mu alınıyor
- 29 Ekim 2018
- 272
- 190
- 53
- 34
Teşekkür ederimŞeyma Dağlıtunçezdi Çam doktorumun ismi. Çok güler yüzlü, gerçekten de işini severek yapan biri. Şu an 32.haftamdayım en başından beri ona gidiyorum. Ayrıntılı randevu için beni Şeyma Hanım yönlendirdi. Perinatolog Emine Hanım da randevu vardı 22. haftaya vermişti galiba. Kendisine muayene olduğunuzda sorarsanız eminim yardımcı olacaktır.
Muayeneye gitmedim ama bende merak ediyorum gidecem bir gün.Ama başka bölüm için gittiğimde hastane genel olarak iyiydi baya gelişmiş ve odaları da gayet iyiKayseri Şehir Hastanesi'ne muayeneye gidenler, doğuma gitmiş olanlar veya bu hastaneye doğuma giden tanıdığı bildiği biri olan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum lütfen. Sanırım hastane yeni olduğu için internette pek bir yorum bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Arzu aydın a gittim özellikle yeni geldi. İnternetten takip ediyordum çok iyi doktor olduğunu duydum gittim memnunda kaldım iyiydi gerçektenSiz hangi doktora gittiniz bende gitmeyi düşünüyorum 4 aylık hamileyim özel e gidiyordum Dr um hastane değiştirdi. Cemal Ünlü diye bir Dr duydum ona gitmeyi düşünüyorum.
Tesekkur ederim inşallah iyi doktorlarla karşılaşırız.Ozellerde doğum çok pahalı.Arzu aydın a gittim özellikle yeni geldi. İnternetten takip ediyordum çok iyi doktor olduğunu duydum gittim memnunda kaldım iyiydi gerçekten
Aynen.tahlilleri özelde yaptırıp doğumu devlette yapmayı düşünüyorum doktorla öyle anlaştım çünkü devlette çok sıra oluyo bu şekilde bi çözüm buldukTesekkur ederim inşallah iyi doktorlarla karşılaşırız.Ozellerde doğum çok pahalı.
MerhabaŞeyma Dağlıtunçezdi Çam doktorumun ismi. Çok güler yüzlü, gerçekten de işini severek yapan biri. Şu an 32.haftamdayım en başından beri ona gidiyorum. Ayrıntılı randevu için beni Şeyma Hanım yönlendirdi. Perinatolog Emine Hanım da randevu vardı 22. haftaya vermişti galiba. Kendisine muayene olduğunuzda sorarsanız eminim yardımcı olacaktır.
32 haftalık hamileyim ve en başından beri şeyma hanıma gidiyorum. Muayene ve ilgisinden memnunum ama 2. Sezeryanımı olacağım ve tereddüt ediyorum. Sizin normalmi yoksa sezeryan mı olmuştu. Doğumunuza şeyma hanım mı girmişti. Bilgi verebilir misiniz? Bir de şehir hastanesinde sezeryan için kaç gün önceden gün veriyorlar. Doktoru kendimiz seçebiliyor muyuz?
- 5 Haziran 2023
- 2
- 0
- 1
- 28
Hangi doktora gidiyorsunuz?Ben şehir hastanesine gidiyorum muayeneye. Kısmetse doğumu da orda düşünüyorum. Randevu alarak gittiğim için bekleme sorunum olmuyor, gayet memnunum.
- 5 Haziran 2023
- 2
- 0
- 1
- 28
Hangi doktora gidiyordu? İlgisi nasıldı?Benim ablamda 1 ay önce Kayseri şehir Hastanesi'nde doğum yaptı bütün doktorları çok iyi ve kaliteli bir hastane rahat bir ortam.