Teşekkür ederim Allah razı olsunHayirli olsun gebeliğiniz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllah
Ben fakultede fatma ozdemire gidiyorum cok.ilgili bir doktor tavsiye ederim
Şehir hastanesin bilmiyorum ordaki doktorlari
Rica ederim cnmTeşekkür ederim Allah razı olsun
Ay inşallah bende şehir hastanesi kadın doğuma randevu aldım kadın doğum yönlendiriyomuş perinatoloji bölümüne riskli gebelik diye kayıt açıyolarmış. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda.Rica ederim cnmzaten fakültede ki özel muayene oluryorsun
Insallah saglikla hayirla gecirsin gebeligini cnm
Hayirli güzel haber alirsin cnm insllahAy inşallah bende şehir hastanesi kadın doğuma randevu aldım kadın doğum yönlendiriyomuş perinatoloji bölümüne riskli gebelik diye kayıt açıyolarmış. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda.
Ayy Allah hayırla kucağına alırsın tabiki dua ederim ne demekHayirli güzel haber alirsin cnm insllahbende yeni ogrendim gebeligimi insllah saglikla ilerler dualarina talibim cnm
Allah razi olsun cnmAyy Allah hayırla kucağına alırsın tabiki dua ederim ne demek
Merhaba bana ayrıntılı ultrasonu fatma özdemire yaptır dedi özeldeki doktorum. Yrd dç galiba kendisi, ayrıntılı ultrason ücreti, muayene ücreti ne kadar acaba. Bir de fakülteden nasıl randevu alınıyor bilgi verebilir misiniz.Hayirli olsun gebeliğiniz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllah
Ben fakultede fatma ozdemire gidiyorum cok.ilgili bir doktor tavsiye ederim
Şehir hastanesin bilmiyorum ordaki doktorlari