Yaptırdınız mı tüp bebek tedavinizi? Ben Kahramanmaraş’tan gidiş geliş yaparak Semih Hocayı tercih etmiştim. Henüz çok yeni gördük pozitif sonucuBen şehir dışından geleceğim zaten Kayseri ye. Nevşehir de yaşıyorum normalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırdınız mı tüp bebek tedavinizi? Ben Kahramanmaraş’tan gidiş geliş yaparak Semih Hocayı tercih etmiştim. Henüz çok yeni gördük pozitif sonucuBen şehir dışından geleceğim zaten Kayseri ye. Nevşehir de yaşıyorum normalde.
Yaptırdınız mı tüp bebek tedavinizi? Ben Kahramanmaraş’tan gidiş geliş yaparak Semih Hocayı tercih etmiştim. Henüz çok yeni gördük pozitif sonucu
Ben de 33 yaşındayım. 30 ekimde tedavimize başladık, iğne tedavisiyle başlıyor zaten. 9 Kasımda yumurta toplama yapıldı, 12 kasımda 3. Gün embriyosu transferi yapıldı. Totalde 2 embriyomuz oluştu bizim, çok oluşmadı yani, o yüzden 5. Günü bekleyemedik sayı azlığından dolayı. Biri transfer oldu, diğerini dondurduk. 22 Kasımda ilk kan testini verdim ve beta hcg 52 ile pozitif gördük. Bugün 26 kasımda ikinci kez kan verdim, 448 olmuşuz çok şükür. Darısı sorunsuzca kese ve kalp atımını görmeye inşallah.
Genel olarak Semih hoca ve ekibi gerçekten her anlamda harikalar, kesinlikle Kahramanmaraş’tan geliş gidiş yapmak bu anlamda zorumuza gitmedi hiç
Hayırlı olsun kalp atışını duydunuz mu ben de başladım iğnemin 5.günü olacak dün kontrol oldum yarın da çağırdıBen de 33 yaşındayım. 30 ekimde tedavimize başladık, iğne tedavisiyle başlıyor zaten. 9 Kasımda yumurta toplama yapıldı, 12 kasımda 3. Gün embriyosu transferi yapıldı. Totalde 2 embriyomuz oluştu bizim, çok oluşmadı yani, o yüzden 5. Günü bekleyemedik sayı azlığından dolayı. Biri transfer oldu, diğerini dondurduk. 22 Kasımda ilk kan testini verdim ve beta hcg 52 ile pozitif gördük. Bugün 26 kasımda ikinci kez kan verdim, 448 olmuşuz çok şükür. Darısı sorunsuzca kese ve kalp atımını görmeye inşallah.
Genel olarak Semih hoca ve ekibi gerçekten her anlamda harikalar, kesinlikle Kahramanmaraş’tan geliş gidiş yapmak bu anlamda zorumuza gitmedi hiç
Bugün henüz 5+1 olduk. Önümüzdeki hafta gideceğiz. Süreç için şehirdışından geldiğimiz için kese ve kalp atımına ayrı ayrı gitme durumumuz yok, o yüzden her ikisini de ortak görüp duyabileceğimiz tarih için randevu oluşturduk bakalım hayırlısı ile duyabilir devamını da sağlıkla getirebilirsekHayırlı olsun kalp atışını duydunuz mu ben de başladım iğnemin 5.günü olacak dün kontrol oldum yarın da çağırdı