Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya ben sordum ama telefonda doktorum çetin arık oda hastamız nasıl isterse öyle yapıyoruz dedi ister genel anestezi istersen spinal veya epidural.bu kontrole gittğimde iyice birdaha sorarım doktora ama bilmiyorum ki.senin arkadaşın hangi doktora gidiyor.senin gittiğin hastane nasıl orda epidural falan varmı.birde epiduralli normal doğum zor mu.cvp ların için çok teşekkür ederim canım benim
tamam canım bende zaten bu kontrolümde hüma hastanesine de gitcem orda erşad bey varmış bide ona gözükcem.çünkü ben kayseride değilim ankaradan geliyorum oraya annem orda olduğu için doğumu orda düşünüyorum.orası hep kadın doğum üzerine ya o daha cazibime geldi.senin doktorun kimdi hümada memnunmuyudun.çok soru soruyorum ama kusura bakma çok korkuyorum herşeyi öğrenmek istiyorum.allah senin bebğinide sana bağışlasın maşallah çok güzel
37haftalık hamileyi canım kızım olcak allahın izniyle.bide doğursaydım hayırlısıyla sağ salim.birde geçen ben telde hüma hastanesini aradım erşad bey sadece sezeryana giriyormuş ve 245milyonmuş acaba epidural anestezi ile sezeryandadamı öyleki onu hiç sormadım.seninki epidural normal ne kadar verdin ssk emekli sandığı hangisi seninki