• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayseri özel erciyes hastanesinde doğum yapanlar cevaplarınızı bekliyorum

aysu3866

SISKA =)
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
364
3
318
Diğer
arkadaşlar kayseride özel erciyes hastanesinde kendi isteğiyle epidural veya spinal sezeryan yapan arkadaşlar varmı.sonuçtan memnun kaldınızmı.cevap yazarsanız çok memnun olurum.

Son düzenleme:
Canim ben erciyes hastanesinde epdural yok diye biliyorum ben hümada yaptim dogum yaptim epdural le normal dogum cok memnunda kaldim arkadasim erciyese gidiyodu o dedi bana bende agrsiz dogum yapmak isterim ama benim gittigm hastanede yok dedi onun yalancisiyim oda zaten sezerayana alindi bi sikayetide yok galibaa sen orayami gidiyon doktorun kim zaten epdural varsa mutlaka arastir cunku bu anesteziyi yapacak uzmanlarin bu iste cok tecrubeli olmasi cok onemli aksi taktirde cok riskli

canım ya ben sordum ama telefonda doktorum çetin arık oda hastamız nasıl isterse öyle yapıyoruz dedi ister genel anestezi istersen spinal veya epidural.bu kontrole gittğimde iyice birdaha sorarım doktora ama bilmiyorum ki.senin arkadaşın hangi doktora gidiyor.senin gittiğin hastane nasıl orda epidural falan varmı.birde epiduralli normal doğum zor mu.cvp ların için çok teşekkür ederim canım benim

canım ya ben sordum ama telefonda doktorum çetin arık oda hastamız nasıl isterse öyle yapıyoruz dedi ister genel anestezi istersen spinal veya epidural.bu kontrole gittğimde iyice birdaha sorarım doktora ama bilmiyorum ki.senin arkadaşın hangi doktora gidiyor.senin gittiğin hastane nasıl orda epidural falan varmı.birde epiduralli normal doğum zor mu.cvp ların için çok teşekkür ederim canım benim

Canim ben ozel hüma kadin hastaliklari hast dogum yaptim zaten erciyes hast ilersindee epdral sadece kayseride orda var diye biliyodum yanlis duymus olabilirim 4 ay once dogum yaptim cunku ben oraya git demiyom bak yanlis anlama sen dr guvemiyosan sorun yok zaten ki anestezi uygulayacak dr ayri bu isin uzmani olan kisiler oldugu taktirde hic sorunn yok cok basit bi islem beline bi igne yapip o alani uyusturuyolar ve cok ince bi tel yerlestiriyolar ki anestezinin etkisi gecerse tekrar ek verebilmek icin hic acisi yok cok kolay 4 cm aciklik olduktan sonra yapiyolar bu islemi ondan sonra zatenn hic bisey hissetmiyosun dogum cok rahat bebeginin dogdugu ana sahit olmak asama asma gormek cok guzel bi duyguymus allah saglikla sihhatle bebegini kucagina almak nasip eder insallah

tamam canım bende zaten bu kontrolümde hüma hastanesine de gitcem orda erşad bey varmış bide ona gözükcem.çünkü ben kayseride değilim ankaradan geliyorum oraya annem orda olduğu için doğumu orda düşünüyorum.orası hep kadın doğum üzerine ya o daha cazibime geldi.senin doktorun kimdi hümada memnunmuyudun.çok soru soruyorum ama kusura bakma çok korkuyorum herşeyi öğrenmek istiyorum.allah senin bebğinide sana bağışlasın maşallah çok güzel

tamam canım bende zaten bu kontrolümde hüma hastanesine de gitcem orda erşad bey varmış bide ona gözükcem.çünkü ben kayseride değilim ankaradan geliyorum oraya annem orda olduğu için doğumu orda düşünüyorum.orası hep kadın doğum üzerine ya o daha cazibime geldi.senin doktorun kimdi hümada memnunmuyudun.çok soru soruyorum ama kusura bakma çok korkuyorum herşeyi öğrenmek istiyorum.allah senin bebğinide sana bağışlasın maşallah çok güzel

Canim benim doktorum alper tastan di cok iyi bi doktorr sakin guleryuzlu ve cok iyi ilgilendii epdurali yapan uzmanlarda oyle hemsireler ebeler hepsi cok ilgilendilerr ben hep beni azarlarlarsa felan diye endise ediyodum ama dogumda sonrasida hep sohbet seklinde gecti humayi tercih etmen iyi olur gece felan gittiginde nobetci dr felen hepsi kadin dogumcu zaten direk ilgileniyolar kendi doktorun gelene kadar ersat bey de iyi diyolar bide arzu hanimida övüyolar sen bilirsin canim bu kk da bi arkadas var oda hüma da epudral sezeryan olmus oda cok memnundu allah isini rasy getirsin ilk bebegin galiba ilkler hep boyle oluyoo insan endise ediyoo ama korkma hic zor degill

tamam canım yazdığın şeyler içimi çok rahatlattı.ilk çocuğum doğumu daha önce yaşamadığım ilk yaşayacağım için ister istemez korkuyorum.allahım bütün herkese içindede bana yardım etsin

Amiin tatlim korka allahin izniyle saglikla sihhatle alcaksin kucagina insallah kac aylik hamilesin simdii kizmi erkek mi bebisinn

37haftalık hamileyi canım kızım olcak allahın izniyle.bide doğursaydım hayırlısıyla sağ salim.birde geçen ben telde hüma hastanesini aradım erşad bey sadece sezeryana giriyormuş ve 245milyonmuş acaba epidural anestezi ile sezeryandadamı öyleki onu hiç sormadım.seninki epidural normal ne kadar verdin ssk emekli sandığı hangisi seninki

37haftalık hamileyi canım kızım olcak allahın izniyle.bide doğursaydım hayırlısıyla sağ salim.birde geçen ben telde hüma hastanesini aradım erşad bey sadece sezeryana giriyormuş ve 245milyonmuş acaba epidural anestezi ile sezeryandadamı öyleki onu hiç sormadım.seninki epidural normal ne kadar verdin ssk emekli sandığı hangisi seninki

Canim ben aslinda yazacaktim ersat bey sadece sezeryana giriyo ve ucretlii oldugunu. duydum diye ama sonra emin olamayip yanlis yonlendirmeyim diye yazmaktan vazgecmistim dogruymuss simdi normal dogum ve sezeryan fiyatlari ayri epdural fiyati ayri simdi normal yaparsan epdural fiyati ve normal dogum fiyatini ödüyosun simdi ben epidural normal dogum yaptim ama ucreti esim odemis ne kadar odedi bilmiyom ama galiba 240 tl ama ikisi birlikte fiyatimi sadece epiduralin fiyatimi emin degilim bu sezeryan olursa daha artar ya valla yanlis fiyat felan demis olabilirim sen ara tek tek sor canim normal ne kadar sezeryan ne kadar epidural ne kadar diye ersat beye gitmen sart degil ya adam parayi on planda tutuyo sonucta hasta memnuniyetide onemlii alper bey tavsiye ederim gatada gorev yapmiss sakin bi adam dis gorunuste sert gibi ama degil sonucta hepsi iyidir o hastanedeki dr larin hepsi prf haa bide ben sigortaliydimm

şubatın 27 sinde bende sezeryanla doğum yaptım.özel erciyeste. benim dr da çetin beydi.ilk kontrolümden doğuma kadar hep ona gittim.epidural yok galiba çünkü hiç o muhabbete girmedik.genel anesteziyle oldu benimki.200 milyon ödedik bizde.2 sene önce arkadaşım ömür hastanesinde epiduralla sezeryan oldu.

evet canım ya aslında biz aradık doktoru var dedi şimdide diğer arkadaşda yok diye biliyorum dedi o yüzden yoktur ozaman.genel anesteziyle zormu oldu ya seninki yani ayılması zor oluyor mu.çabucak ayağa kalkabildinmi.fiyatı evet bana da öyle söylenmişti fiyat falan sorun değilde genel anesteziden de korkuyorum biraz ayılırken biraz zor oluyormuş diye duydum.arkadaşının ki nasıldı epidural kolay oldumu.bende öyle istiyorum da

benimki ikinciydi bu sefer karın ağrımla uyandım.öncekinde eşimin adını sayıklayarak uyanmıştım.ama galiba normal sancılarım başlamıştı o yüzden diyorum karnım daha çok ağrıdı.ilk sezeryanımda masada tansiyonum düşmüştü korkudan.bu sefer rahat bayıldım.ne olursa olsun ben sezeryancıyım.normal doğum yapmak hiç bana göre değil.

Back