• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri Merkez de Psikolog Doktor İsmi (Tavsiyesi ) Rica Ediyorum Kızlar

sifaa

Mucize Prenseslerim
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
11.309
137
413
Kızlar Uzun Zamandır İhtiyaç Duyduğum Fakat ertelediğim zamanın bana daha çok acı verdiğinin farkındayım :43: artık doktor ziyareti yapmanın vakti geldi de geçiyor bile :5: sizlerden rican memnun olduğunuz Kayseri Merkez deki Psikolog ( İlaçlı tedavi kesinlikle düşünmüyorum ) derdime derman olmalı inşallah vesile olursunuz bana çok ihtiyacım var artık bunalımım tavan yaptı :59: :43: şimdiden teşekkürler :16:

Kayseri Merkez de Psikolog Doktor İsmi (Tavsiyesi ) Rica Ediyorum Kızlar :16:

avrupa hastanesin de resmiye öztürk ben gidiyorum şimdilik memnunum tavsiyee ededrim
tamam canım çok sağol bende uğrayayım gidişatı haber verelim birbirimize :34: :71: :70: :16: tekrar teşekkürler :16: inşallah daha da iyi olacağız :66:

Kızlar Uzun Zamandır İhtiyaç Duyduğum Fakat ertelediğim zamanın bana daha çok acı verdiğinin farkındayım :KK43: artık doktor ziyareti yapmanın vakti geldi de geçiyor bile :KK5: sizlerden rican memnun olduğunuz Kayseri Merkez deki Psikolog ( İlaçlı tedavi kesinlikle düşünmüyorum ) derdime derman olmalı inşallah vesile olursunuz bana çok ihtiyacım var artık bunalımım tavan yaptı :KK59: :KK43: şimdiden teşekkürler :KK16:

Kayseri Merkez de Psikolog Doktor İsmi (Tavsiyesi ) Rica Ediyorum Kızlar :KK16:

Kayseri Psikolog

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar Uzun Zamandır İhtiyaç Duyduğum Fakat ertelediğim zamanın bana daha çok acı verdiğinin farkındayım :KK43: artık doktor ziyareti yapmanın vakti geldi de geçiyor bile :KK5: sizlerden rican memnun olduğunuz Kayseri Merkez deki Psikolog ( İlaçlı tedavi kesinlikle düşünmüyorum ) derdime derman olmalı inşallah vesile olursunuz bana çok ihtiyacım var artık bunalımım tavan yaptı :KK59: :KK43: şimdiden teşekkürler :KK16:

Kayseri Merkez de Psikolog Doktor İsmi (Tavsiyesi ) Rica Ediyorum Kızlar :KK16:

KAYSERİ DE PSİKOLOG & AİLE DANIŞMANI

Son düzenleyen: Moderatör:
Back