Yöresel Tarif kayseri mantısı, hiç uğraşmayın hazır yapılmışı var satıyorummmm:)

Yöresel Yemekler

sevyus_88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
565
2
kayseri mantısı satıyorum
şu bir kaşığa kırktane sığan cinsten, katkısız, koruyucusuz, el işi göz nuru, tertemiz kıymalarını etbalık kurumundan alıyorum
en ağır misafirlere en güzel yemeklerden biri, makarna gibi haşlayıp sosunu döküyorsunuz daha kolayı yok, çalışan kadının dostu :)
hiç yemek yemeyen çocukar bile buna bayılıyor
atın dipfirize elinizin altında hazır yemek :)
kilosu sadece 20tl, bir kilodan 10 porsiyon çıkıyor porsiyonu sadece 2tlye geliyor, dışarda yeseniz kaç lira verirsiniz...
avrupayakasında oturanlar ve anadoluyakasında oturup metrobüs durağından gelip alabilecek olanlar siparişlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
hayır aynı değil, onlar genelde 25 tlye satıyorlar ve herbiri cevz tanesinden daha büyük oluyo onun üzerine birde kargo ücreti var tabi
ben internetten pazarlamaya daha yeni başladım, şimdlik istanbul içi satmayı düşünüyorum kargo mevzusunu henüz çözemedim onun ücret olayı nasıl oluyo bilmiyorum :)
ama benim yaptıklarım gerçek kayseri mntısı mınicik oluyo ve çok fazla zamanımı alıyo ama tabi lezzet diğerleriyle karşılaştırılamayacak kadar farklı oluyor,
sen istanbuldamı oturuyorsun peki eğer almayı düşünüyorsan ortak biryerde buluşup verebilirim mantıyı, denemeye değer :)

kızlarrr kargo konusunda bilgisi olan varmı yaaa bugün bir firmaya sordum istanbul içi 22 tl fiyat çıkarttı çok saçma değilmi benmi yanlış birşey yaptım acaba ama fiyatların böyle olması imkansız değilmi

sesimi duyan yokmu samatha uyudunmu bir saattir okuyo gözüküyon cvap vercen diye bakliyom hareket yok :))
biliyosan sölesenya :KK43:

X