• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kayseri lazer epilasyon önerisi acil...

eternity38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
442
153
133
Mrb arkadaşlar lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama neresi iyi gidenler öneri verebilir mi lütfen çok acil. İki gün sonra yaptrcam ama kararsızım dermis şiva simetri soep mavi ışık gibi yerler var hangisi daha iyi acaba. Gidenlerden yorum bekliyorum :KK200::KK36:

Mrb arkadaşlar lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama neresi iyi gidenler öneri verebilir mi lütfen çok acil. İki gün sonra yaptrcam ama kararsızım dermis şiva simetri soep mavi ışık gibi yerler var hangisi daha iyi acaba. Gidenlerden yorum bekliyorum :KK200::KK36:
soepe gitmiştim ilk zamanlar memnundum 9 seans yaptırdım ama hala bitmedi benim tüylerim çok mutsuzum bu yüzden. en son seansımda yanıklar oluştu bende :( çektiğim lazer acıları da yanımakaldı. bir sürü de para ödedim kaç yılda . sıkıldım varsa çözüm önerisi olan söylesin :(

soepe gitmiştim ilk zamanlar memnundum 9 seans yaptırdım ama hala bitmedi benim tüylerim çok mutsuzum bu yüzden. en son seansımda yanıklar oluştu bende :KK43: çektiğim lazer acıları da yanımakaldı. bir sürü de para ödedim kaç yılda . sıkıldım varsa çözüm önerisi olan söylesin :KK43:

Soeopte banu hanımı çok övüyolar siz ona mı yaptırmıştınz

soepe gitmiştim ilk zamanlar memnundum 9 seans yaptırdım ama hala bitmedi benim tüylerim çok mutsuzum bu yüzden. en son seansımda yanıklar oluştu bende :KK43: çektiğim lazer acıları da yanımakaldı. bir sürü de para ödedim kaç yılda . sıkıldım varsa çözüm önerisi olan söylesin :KK43:
Soeopte banu hanımı çok övüyolar siz ona mı yaptırmıştınz
hayır yasemin hanıma yaptırdım hep :/

hayır yasemin hanıma yaptırdım hep :/
Bense randevu almıştım ya bi saat sonra soepe gidicem kafam karıştı şimdi gitmesem mı acaba bilemedim koltukaltı genital 90 TL semişti

Bense randevu almıştım ya bi saat sonra soepe gidicem kafam karıştı şimdi gitmesem mı acaba bilemedim koltukaltı genital 90 TL semişti
fiyat olarak iyi demiş bana genital 70 bel 50 göbek 25 bacak 300 dü. 2 yılı geçkin süre gittim her seans ama hala bitmedi işte 9.seanstan sonra bıraktım gitmedim

Aynı parayla kendinize cihazı alıp yapmanız daha mantıklı değil mi? Burda ki Philips lumea kullanıcı yorumlarına bakın olumlu hep.
evet burdaki yorumlara da baktım herkes olumlu yazmış. birkaç kişiyle de özelden yazıp konuşmuştum çoğu kişi memnun. bazı kişiler de o cihazın tüyleri uyuttuğunu söylüyor . ne yapacağıma bende karar veremedim hala. lazere verdğim paraya mı çektiğim acıya mı yoksa hala duran tüylerime mi yanayım napayım ben

evet burdaki yorumlara da baktım herkes olumlu yazmış. birkaç kişiyle de özelden yazıp konuşmuştum çoğu kişi memnun. bazı kişiler de o cihazın tüyleri uyuttuğunu söylüyor . ne yapacağıma bende karar veremedim hala. lazere verdğim paraya mı çektiğim acıya mı yoksa hala duran tüylerime mi yanayım napayım ben
Hiç mi azalmadı peki

Ben ya soep ya dermis diye düşünüyodum şimdi kafam çok karıştı ya gitmemeyi düşünüyorum soepe
memnun kalan başka kimse yok mudur bilmiyorum ama ben 9 seansta sonuç alamadım işte. hatta başladığımda 8 seansta biter demişlerdi 9. seansı yaptıktan sonra da 3-4 seans daha gelirsin dediler gitmedim.

Kayseride Queen Esthetic Center diye bir yer var kesinlikle gitmeyin. Size üye yapana kadar elinden geleni yapıp bi sıkıntınız olduğunda telefonlarınıza bile bakmıyorlar. İlgi alaka sıfır yani bilginiz olsun bayanlar.

Back