Kayseri kızlık zarı dikimi doktor önerisi

Geçici kızlık zarı dikiminde kesin kanama olur mu?

• Olur

OY: 3 100,0%
  • Olmaz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

Fatma95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
160
55
Lütfen bu konuda yargılamayın zor durumdayım Allah rızası için yardımcı olun

Seni yargılamak benim veya bizim haddimize değil. Yazınızı okudum ve cevap vermek için kayıt oldum.
1. Olarak senin bu durumda olmandan dolayı üzüntü duydum bunu bilmeni isterim.
2. Olarak soruna hayır kesin olacak diye bir durum yok operasyonu gerçekleştiren doktorun tecrübesine göre bu şans veya oran diyelim daha yüksek.
Kendine iyi bak.

Teşekkür ederim bildigi iz bir doktor var mı

Üzgünüm bizzat bildiğim yok. Fakat bu operasyonun kamu hastanelerinde yapılmadığı sadece özel polikliniklerde uygulandığını biliyorum.
Kesinlikle hiçbir şey hayatınızdan önemli değil bu operasyonu olmak istiyorsanız bile öncelik olarak hijyenik bilindik ve tercih edilen yerleri araştırmanızı öneririm.
Bir yerden başlamak isterseniz internetten de görebileceğiniz Münevver hanım var kendisini tanımıyorum sadece bir defa duydum.
Size tavsiye vermek gerekirse bu durumu kafaya fazla takmayın normal durumlarda bile ilk ilişki sırasında kanama olmayabiliyor bu artık bilinen bir gerçek.
İyi geceler.

Bildiginiz önerebileceginiz bir doktor yokmu kayseri de

Yardımcı olacak kimse yok mu

Münevver hanımla ilgili hiç bilgisi olan yok mu?

Ama geçici yapıyor demi sadece

Yardımcı olacak kimse yok mu

Kızlar buldunuz mu bir yer bende bir arkadaşım için araştırıyorum kendisi buralara yazmaya bile korkuyor umarım sizde psikolojik olarak iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…