• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayseri kadın doğum uzmanı tavsiyeleri ve dr elif cınarla ilgili yorumlarınız?

depresivo

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
24
0
6
Kayseri
merhaba kızlar sizden bir konuda yardım isticem ben 11 aydır evliyim bende pko var cocuk istioruz ama olmuo bunun için daha once doktoro gttm kayseri acıbademdeki elif çınara ama bana ozaman erken oldugunu 1 yılı beklememiz gerektiğini söylemişti simdi tekrar gitmek istiyorum ama elif cınara mı gitsem yoksa baska doktora mı gitsem bilmiyorum kayseride önerebileceginiz mümkünse kadın doktor varmı ve cok merak ediyorum benle aynı durumda olanlar varsa gittigim zaman direk klomen tedavisine mi baslar doktor buna neye göre baslıolar veya baska ne yapabilir? bana biraz yardımcı olabilrseniz cok sevinirim lütfenn cevap verinn kızlarr bebişim olsun istiyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlar sizden bir konuda yardım isticem ben 11 aydır evliyim bende pko var cocuk istioruz ama olmuo bunun için daha once doktoro gttm kayseri acıbademdeki elif çınara ama bana ozaman erken oldugunu 1 yılı beklememiz gerektiğini söylemişti simdi tekrar gitmek istiyorum ama elif cınara mı gitsem yoksa baska doktora mı gitsem bilmiyorum kayseride önerebileceginiz mümkünse kadın doktor varmı ve cok merak ediyorum benle aynı durumda olanlar varsa gittigim zaman direk klomen tedavisine mi baslar doktor buna neye göre baslıolar veya baska ne yapabilir? bana biraz yardımcı olabilrseniz cok sevinirim lütfenn cevap verinn kızlarr bebişim olsun istiyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba ben elif hanıma gittim..geciktirici almak ve şöyle bi kontrol için 6 aylık evliyken şimdi bi sene oldu..neyse tiroidlerim fazla çıkmıştı..bana bu halde hamilellik zor demişti biraz duyarsız gelmişti..erşad beyi öneriyor herkes..ama ben memlekette gideceiğim inşallah siz bilirisiniz:)) erşad bey gata mezunu bakmıştım da ....

Merhaba bende 9aylık evliyim ve aslında evlenmeden öncede Kayseri'de Dr um çetin arık tı kendisi mükemmel bir Dr ama çözüm odaklı değil yarın sevgi hastanesinde Ayşe yılmazsoy a gidicem bakalım bende pko var ama ben hamile kalmak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Merhaba burda arkadaşlar ibrahim ve Ersad beyden bahsetmişler ikisini de tavsiye ederim ama elif hanımı tavsiye etmem. Ben de hüma da Cahit beye gidiyorum Ersad beyle aynı hastanedeler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kayseri ozel guneş sevda uguru tavsiye edeblirim alannda iyi bi doktor ayrıca bnm dogum doktorum ark gitti tedavi ile ikinci ayında hamile kaldı yani oneririm

Merhaba ben bugün sevgi hastanesi hümeyra Öztürk e gittim çok tatlı bir bayan bakalım bir kaç test yaptı sonuçlar pzt si çıkacak haftaya cmt si tekrar kontrole gidicem evlilikte 1yılım dolmadan da tedaviye başlamak erken olur dedi şimdilik önemli olan testleri yapıp bakalım dedi zaten en önemli sorunum pko m 😃

Çetin Arık'tan uzak durda nereye gidersen git. çok başarısız bir doğum geçirdim. ilgi yok motivasyon yok birde endişeni daha çok artırıyor. İşin allah'a kalıyor.

Sevgi hastanesinde bi erkel doktor varmış adını hatırlayamadım. Ondan çok emenunlar bende ona gidicem

iPad 'den gönderildi

Ben ibrahim demirden hiç memnun kalmadım hastaya davranış şekli çok yanlış vee kaba buldum.kendi bakması gereken ultrasona bıle baska doktora yönlendirdi. Hastanın sorularına bıle cevap vermek zor geliyor adama.

hüma hastanesi ersat batmazı tavsiye ederim cok basarılı bi doktor cok guzelde motive ediyor

3-4 kez kendisine doğum kontrolü için ne yazık ki Elif Çınar'a gitmek zorunda kaldık. eşlerinin yanında gelen erkeklere karşı negatif tutum içindedir. şu anki doktorumu görünce gerçekten üzülüyorum boşuna zaman kaybettiğimizi düşünüyorum. birde teşhisleri için ikinci muayene ücretleri ödemek zorunda kaldık. daha iyi seçenekler bulunabilir. biz bulduk

Back