Kayseri kadın doğum doktoru tavsiyeleri 2015

haticekutlusoylu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
8
6
41
Merhaba arkadaşlar Kayseride gebelik takibi için gittiğimiz doktorları, doğum ve muayene ücretlerini paylaşalım diye açıyorum konuyu.Önceki yıllar için birkaç konu açılmış ancak güncel değil malesef.İnşallah bu konuda birbirimize yardımcı olabiliriz.

merhaba arksslar bn araniza yeni katiliyorum tavsiye edeceginiz iyi bir doktor varmi bebegimiz olmuyo asilamayi deniycez

canım memorial hastanesinin doğum servisini falan araştırdın mı. ben de ülkü aksoy'a gidiyorum ama hastane konusunda tereddütlerim var. enfeksiyon riski yüksek hastane diyorlar.
canım sen bakma söylenenlere kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum . gittiğimde söyleyeceğim dr. böyle diyorlar diye sana geri yazarım burdan. kaç haftalık bebişin

canım sen bakma söylenenlere kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum . gittiğimde söyleyeceğim dr. böyle diyorlar diye sana geri yazarım burdan. kaç haftalık bebişin
23 hafta oldu. hastane personeli ve sterilizasyonu için iyi şeyler demiyorlar. bir de kadın doğum katına çıkınca da gider kokusu gibi bir koku oluyor ya, insan söylenenlerin doğru olabileceğini düşünüyor o zaman. canım sen doğumu yaptın mı?

hayır yapmadım daha 36+2 günlük. enfeksiyon konusunda araştırdım burda yazılanlar var sadece sitede yanii o da 2013 yılında yazılan yorumlar üzerinden 2 sene geçmiş ve hastane çalışanlar vs. düzene girmiş bence şikayetçi olanlarda hastanenin ilk açıldığı döneme denk gelmiş. ondan kaynaklı diye düşünüyorum. ben 2. ayımdan beri gidiyorum dediğin gibi bi koku almadım hiç :) dikkat edicem bu gittiğimde ve doğumhaneyi görmek istediğimi söyleyip bakıcam. duyduğum seyleri paylaşcam doktorla.

aldığın cevapları ve doğum servisinin nasıl olduğunu da paylaşır mısın benimle. ben de doğum servisine bakmayı teklif edeceğim ama biraz daha ilerlesin hamileliğim öyle yapayım diyorum. Allah sana da kazasız belasız kolay doğum yapmayı nasip etsin :)

çok teşekkür ederim inşallah :) 12 sinde kontrolüm var. korkarsın diye göstermezler falan diyorlar ama denicem şansımı :)

Canim
çok teşekkür ederim inşallah :) 12 sinde kontrolüm var. korkarsın diye göstermezler falan diyorlar ama denicem şansımı :)
Canim Odalarda koku problemi var ama eskisi gb degil dediler ust katlarda hafif bi koku oluyor fakat lavabo kapisi kapali olunca koku filan olmuyo dediler enfeksiyon konusunda oyle bi sey soz konusu bile degil dediler.

Benim baska bir sorum var kizlar bilenvarsa cvp verirse sevinirim kontrollerim haftada 1e dustu 10 gun icinde gittiginde ucret odemessin 2. Defaya diyorlar boyle yapan var mi acaba aranizda

Benim baska bir sorum var kizlar bilenvarsa cvp verirse sevinirim kontrollerim haftada 1e dustu 10 gun icinde gittiginde ucret odemessin 2. Defaya diyorlar boyle yapan var mi acaba aranizda
Canım evet memorialde ve tüm özel hastanelerde ayni. 10 ya da 9 gün içinde ikinci muayene kontrol olarak geçtiği için Ücret ödenmiyor. Yani bir ay içinde 2 kere Ücret ödersin.

Cidden koku sorunu var değil mi hastanede. Ay inşallahbir zararını görmeyiz.

evet canım üst katlarda oluyormuş ama çok rahatsız edecek seviyede değil kapı kapalı olduğunda koku gelmiyormuş artık yapacak bir şey yok enfeksiyon olmasında artık ona da razı olcam yani şu saatten sonra dr. filan hastane değiştiremem

B
Ben doçent doktor gökalp öner'e gidiyorum çok memnunum çok ilgili ve bizi her konuda aydınlatıyor doğru bildiğimiz birçok yanlış varmış örneğin şeker testini aç değil tok olarak 50 gram yapmalıymışız kendisini çok iyi yetiştirmiş gidince fark ediyorsunuz.

G
merhaba arksslar bn araniza yeni katiliyorum tavsiye edeceginiz iyi bir doktor varmi bebegimiz olmuyo asilamayi deniycez
Doçent dr Gökalp Öner memorial hastanesi kesinlikle tavsiye ederim asilamada yüzde 75 başarı sağlamış ödül almış bir cerrah netten araştırdım bende bebeğimin takibi için gidiyorum çok vizyonu bir doktor kesinlikle gitmelisiniz

Kayseri zeki yilmaz ben ona gittim cok iyi bendeyken erciyes kartaldaydi ama simdi.acibademe gecmis die duydm. Etragimda ona giden cok kisi var bende onlar sayesinde gittim gene olsam hamile gene ona giderm insllh. Bence iyi bi doktr.herkes memnun tavsiye ederm..

Merhaba hanımlar kimi tavsiye edersiniz diye yazmış arkadasim dr FATMA KUTLUSOYU kesinlikle tavsiye etmem 4 ay önce normal doğum yaptım doğumhane de fatma hanımin tecrubesizlgnden başıma gelmeyen kalmadı 3 saat doğumhane de kaldım bebeğin eşini çıkaramadi 3 gün hastane de yattım ve haala kanamam devam edio gittim fatma hanıma rahim duvarinda kalinlasma var dedi kaziyalim dedi yok dedim başka bir doktora gittim rahim duvarinda kalinlasma olmadığını parça kaldığını söyledi ve yarın kürtaj olacağım ...

Bu mu iyi doktor parça kalmış madem neden kalinlasma var diyosun ilgisiz alakasz doktor görmedim şikayet ettim sonuna. Kadar da peşindeyim bu işin ne anneligmi anlayabildim ne de kızımın sevincini yasayabildim !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…