• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri iğneli epilasyon

Srngen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
17
1
1
24
Kızlar kayseride iğneli epilasyon yapan yerler hakkında bilgisi olan var mı ?

Ben yaklaşık 6 ay önce tavsiye üzerine Funda hanıma gitmeye başladım . Kendisi gayet temiz ve hızlı çalışıyor. O kadar tatlı dilli ve güler yüzlü ki her seans aynı zamanda terapi gibi oluyor 😊 Biraz acı veren bir süreç olsada oldukça etkili . Yaptırmayı düşünüyorsanız hemen başlamanızı tavsiye ederim 😊

Ben yaklaşık 6 ay önce tavsiye üzerine Funda hanıma gitmeye başladım . Kendisi gayet temiz ve hızlı çalışıyor. O kadar tatlı dilli ve güler yüzlü ki her seans aynı zamanda terapi gibi oluyor 😊 Biraz acı veren bir süreç olsada oldukça etkili . Yaptırmayı düşünüyorsanız hemen başlamanızı tavsiye ederim 😊

merhabalar funda hanıma nasıl ulaşabilirim acaba birde seans ücreti nasıl acaba

Funda hanım nerde calısoyor.

Back