kayseri ideal garden(kapalı kısmı)düğün salonu mu city one hotel mi

city one hotel e gitmedim ama ideali biliyorum. İdeal daha bir düğün mekanı gibi duruyor sanki

city one hotel e gitmedim ama ideali biliyorum. İdeal daha bir düğün mekanı gibi duruyor sanki

city one otel ama düğün salonu olan yerine baktık.ideal garden ın netten fotoğrafları mükemmel ama dün gidip baktım o netteki hali gibi gelmedi.pişman olurmuyum aceba sizce güzel bir mekan mı gördüğünüz kadarıyla

bence en güzel mekan toyota kaşık-la. ama ideal de güzel sayılır. içinize city one daha çok siniyor gibi, oraya hiç gitmedim bilemiorum, belki daha güzeldir.

bence en güzel mekan toyota kaşık-la. ama ideal de güzel sayılır. içinize city one daha çok siniyor gibi, oraya hiç gitmedim bilemiorum, belki daha güzeldir.

evet toyota mükemmeldi gördüm ama bizim düğün 300 kişilik.orası 400 kişiden aşağısına vermiyoruz dedi temmuz için.şimdilik ideal garden olacakmış gibi gözüküyo hayırlısı bakalım güzel olur inş..

kızlar agustos gelınıyım kaşıklada olcak dugun her yerı gezdım kasıkla mukemmel öneririm ay gelse su yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…