- 22 Şubat 2021
- 16
- 2
- 26
- Konu Sahibi selamselam1
Merhaba kayseri de heyetten geçerek meme küçültme ameliyatı olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şehir hastenesinde iki sene önce randevu verdiler daha arayacaklar siz şimdi mi gittiniz doktora hangi doktora gittiniz
Haftaya şehir hastanesine bı gidiyim soruyum yoksa fakülteye gidiyim diyorumMerhaba kayseri de heyetten geçerek meme küçültme ameliyatı olan var mı
merhaba şehir hastanesine gittim 1 ay önce kadar İbrahim Giray Genç diye biri muayene etti rezaletti resmen adam kalkıp bakmadı bile heyeti sorduğumuzda da öyle bir şey yok falan diye geçiştirdi. Gebe kalmadan ameliyat kesinlikle etmiyoruz dedi ne yani ameliyat etsin diye gebe mi kalayım cidden çok ilgisiz bi doktordu.şehir hastenesinde iki sene önce randevu verdiler daha arayacaklar siz şimdi mi gittiniz doktora hangi doktora gittiniz
benim salı günü fakülteye randevum var umarım olumlu geçer. Eğer olursa bilgim dahilinde size de anlatır yardımcı olurum.Haftaya şehir hastanesine bı gidiyim soruyum yoksa fakülteye gidiyim diyorum
Önce Ahmet Atalay muayene oldum kilo ver gel dedi bende Sercan diye bi doktor daha vardı yanlış hatırlamıyorsam ona gittim tekrar o ölçüyü aldı baktı tmam dedi ama bir sene sürer 237 .kişisin dedi bir sene sonra seni ararız dedi daha arayacaklar evet banada sordular hamilelik olursa emziremezsin his kaybı olusacak ucunda demişti bı git bakalım senden haber bekliyorum canımbenim salı günü fakülteye randevum var umarım olumlu geçer. Eğer olursa bilgim dahilinde size de anlatır yardımcı olurum.
Önce Ahmet Atalay muayene oldum kilo ver gel dedi bende Sercan diye bi doktor daha vardı yanlış hatırlamıyorsam ona gittim tekrar o ölçüyü aldı baktı tmam dedi ama bir sene sürer 237 .kişisin dedi bir sene sonra seni ararız dedi daha arayacaklar evet banada sordular hamilelik olursa emziremezsin his kaybı olusacak ucunda demişti bı gitsenden haber bekliyorum canımbenim salı günü fakülteye randevum var umarım olumlu geçer. Eğer olursa bilgim dahilinde size de anlatır yardımcı olurum.
Eğer olmazsa antepte bir doktor var ona gitmeyi düşünüyorum 8500 dedi
Bakarım sagolunİstanbul Tıp Fakültesi Meme Küçültme Ameliyatı
Merhaba arkadaşlar, Bir ay önce annem meme küçültme ameliyatı oldu. Meme küçültme ameliyatı olmayı düşünenlere gözlemlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle muayene olmak için İstanbul tıp Fakültesi (Çapa) gittik. Ücretsiz ameliyat olmak istiyorsanız rapor almak için Beyazıt'a...www.kadinlarkulubu.com
buraya bir bakın isterseniz antep yerine istanbul da olursunuz ücretsiz olmuş olur hem