Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adet olunca Semih zeki Uludağ Memorial Kayseri tüp bebek merkezine gideceğim tavsiye ederim çok iyi bir insan gereksiz hiç birşey önermiyor ve yapmıyorKızlar sorum yukarıda elini vicdanına koyan, aklı selim, para için bu işe girmeyen bi doktor arıyorum ilk tüp bebek denemesi olacak
Ne önerdiler kuzu? Doktor illa şu olmalı dedi mi? Vitamin verdi miBen adet olunca Semih zeki Uludağ Memorial Kayseri tüp bebek merkezine gideceğim tavsiye ederim çok iyi bir insan gereksiz hiç birşey önermiyor ve yapmıyor
Valla Akdeniz usulu beslenme öneriyor benim ilk tedavimde 1 kızım var Semih hoca sayesinde oldu 4.denemeden sonra Semih hocada ilk denemede oldu öle serum tutunma iğnesi tarzı hiç birşey önermiyor zaten yeme içme konusunda önerilerde bulunuyor bide ilk görüşme filanda ücretsiz istersen bi görüşNe önerdiler kuzu? Doktor illa şu olmalı dedi mi? Vitamin verdi mi
Ben de Akdeniz’e geçtim 10 gündür öyle yiyoruz eşimle canım. Ayıp olmazsa ücretleri sorsam?Valla Akdeniz usulu beslenme öneriyor benim ilk tedavimde 1 kızım var Semih hoca sayesinde oldu 4.denemeden sonra Semih hocada ilk denemede oldu öle serum tutunma iğnesi tarzı hiç birşey önermiyor zaten yeme içme konusunda önerilerde bulunuyor bide ilk görüşme filanda ücretsiz istersen bi görüş
Ben henüz başlamadım cnm 2 gün sonra adetim ama 85 civarı olması lazım arayıp öğrenebilirsiniz amaBen de Akdeniz’e geçtim 10 gündür öyle yiyoruz eşimle canım. Ayıp olmazsa ücretleri sorsam?
Sana özelden yazabilir miyim canmBen henüz başlamadım cnm 2 gün sonra adetim ama 85 civarı olması lazım arayıp öğrenebilirsiniz ama
Yaa maşallahValla Akdeniz usulu beslenme öneriyor benim ilk tedavimde 1 kızım var Semih hoca sayesinde oldu 4.denemeden sonra Semih hocada ilk denemede oldu öle serum tutunma iğnesi tarzı hiç birşey önermiyor zaten yeme içme konusunda önerilerde bulunuyor bide ilk görüşme filanda ücretsiz istersen bi görüş
TabikiSana özelden yazabilir miyim canm
Tabiki yazarımYaa maşallahAllah bağışlasın evladınızı
tedaviye başlarsanız bilgi verir misiniz nasıl tedavi uyguluyor diye
İnş olumlu sonuç alırsınız sizdeKesinlikle memorial semih zeki uludag .kayseride ve tup bebek de tek geçerim.her ne kadar sonucum kimyasal olsa da ,ben artık yaşımdan dolayı olduğuna eminim,gereksiz hic bisey yapmıyor her konuda mantıklı açıklamalarda bulunuyor kafanızda hic bir soru işareti kalmıyor.o kadar iyi bir doktorki her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünüp öyle tedaviye devam ediyor.moral motivasyon ilgi alaka anlatamam ya herseyi ile mukemmel bi insan .ben sonuç negatifte olsa yine doktorumda devam edeceğim.ileri yaş olduğum için sadece 1-2 yumurta var doğal olarak kalitede yaştan dolayı az.deneyerek altin yumurtayı bulacaz insallah.
kayserideki diğer doktorları bilmem ama kesinlikle mustafa taş a gitmeyin. 1 deneyimim oldu param çöp. 2. denememe ankarada bi doktora gidiyorum farklı ve yanlışları şuan çok iyi görüyorum. eğer ankaraya gitme imkanınız varsa KESİNLİKLE TOLGA ECEMİŞ hocamızı öneririm. ilk demememde çok araştırmadan başlamıştım. ne büyük hataymış her geçen gün daha iyi anlıyorum..Kızlar sorum yukarıda elini vicdanına koyan, aklı selim, para için bu işe girmeyen bi doktor arıyorum ilk tüp bebek denemesi olacak
Hangi yanlışları yaptı Mustafa bey canım bizi de aydınlat lütfen, bilgimiz olsunkayserideki diğer doktorları bilmem ama kesinlikle mustafa taş a gitmeyin. 1 deneyimim oldu param çöp. 2. denememe ankarada bi doktora gidiyorum farklı ve yanlışları şuan çok iyi görüyorum. eğer ankaraya gitme imkanınız varsa KESİNLİKLE TOLGA ECEMİŞ hocamızı öneririm. ilk demememde çok araştırmadan başlamıştım. ne büyük hataymış her geçen gün daha iyi anlıyorum..
İnşallah sağlıkla al bebeğini kucağına canmKesinlikle memorial semih zeki uludag .kayseride ve tup bebek de tek geçerim.her ne kadar sonucum kimyasal olsa da ,ben artık yaşımdan dolayı olduğuna eminim,gereksiz hic bisey yapmıyor her konuda mantıklı açıklamalarda bulunuyor kafanızda hic bir soru işareti kalmıyor.o kadar iyi bir doktorki her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünüp öyle tedaviye devam ediyor.moral motivasyon ilgi alaka anlatamam ya herseyi ile mukemmel bi insan .ben sonuç negatifte olsa yine doktorumda devam edeceğim.ileri yaş olduğum için sadece 1-2 yumurta var doğal olarak kalitede yaştan dolayı az.deneyerek altin yumurtayı bulacaz insallah.
43 yaşındayım ben de hiç bi bilgim ne doktor ne tedaviyle ilgili bi bilgim olmadan basladim .apar topar tahlillerime bile bakılmadan yumurta toplandı defalarca ilk gittiğim merkezde.8 ay sürdü toplama apar topar da transfer yapıldı.ustelik daha öncesinde hem yumurtalık hem rahimden kist miyom ameliyatları oldum.rahimde yunurtalikta sıkıntı var mı diye ne arastirdilar ne sordular. Semih hoca sagolsun öyle şey olur mu ileri yaştasın ameliyatlar gecirmissin evvella rahim filmiyle bi rahime tuplere vs bakalim dedi.emin adimlarla ilerledi .önce 2 ay doğal yolla yumurta gelişimini vs vs takip etti olmayinca tüp bebeğe başladık.İnşallah sağlıkla al bebeğini kucağına canm
Semih hoca ne gibi şeyler öneriyor? Neden onu çok beğendin
Benimde önceki tedavilerimde hep yüksek doz da ilaç veriyorlardı Semih hoca amh düşük yumurta bi anda şişirilir bu şeklide içi boş olur diyerek hep düşük dozla ilaç verdi çatlamaması için de ayrı iğneler yaptı bana çok memnundum benB
43 yaşındayım ben de hiç bi bilgim ne doktor ne tedaviyle ilgili bi bilgim olmadan basladim .apar topar tahlillerime bile bakılmadan yumurta toplandı defalarca ilk gittiğim merkezde.8 ay sürdü toplama apar topar da transfer yapıldı.ustelik daha öncesinde hem yumurtalık hem rahimden kist miyom ameliyatları oldum.rahimde yunurtalikta sıkıntı var mı diye ne arastirdilar ne sordular. Semih hoca sagolsun öyle şey olur mu ileri yaştasın ameliyatlar gecirmissin evvella rahim filmiyle bi rahime tuplere vs bakalim dedi.emin adimlarla ilerledi .önce 2 ay doğal yolla yumurta gelişimini vs vs takip etti olmayinca tüp bebeğe başladık.
gereksiz pahalı bi marka söylüyo o takviyelere para verdik hiç gerek yokmuş. benim sürekli kullandığım bi ilaç vardı onu kesmesi gerekirken kesmedi. kullandırdığı ilaçlar sorduğum sorular hep yanlışmış. para tuzağı demişti birisi bize inanmamıştık. onlar yüzünden çok sıkıntılı süreçler yaşamak zorunda kaldım. sonra yorumlara baktım çoğu insan benzer dertlerden muzdarip. Tolga hocam dan çok memnunum. maddi manevi hep yardımcı oluyor. ve en önemlisi bilgisi ve tecrübesi çok güven veriyor.Hangi yanlışları yaptı Mustafa bey canım bizi de aydınlat lütfen, bilgimiz olsun
Şu anki doktorun neyi çok doğru yaptı?
Kesinlikle şunları yapın dediğin aşama var mı
Başlamadan önce vitamin mi almak Lazım? Hangisini kullanıyorsunuz canım?gereksiz pahalı bi marka söylüyo o takviyelere para verdik hiç gerek yokmuş. benim sürekli kullandığım bi ilaç vardı onu kesmesi gerekirken kesmedi. kullandırdığı ilaçlar sorduğum sorular hep yanlışmış. para tuzağı demişti birisi bize inanmamıştık. onlar yüzünden çok sıkıntılı süreçler yaşamak zorunda kaldım. sonra yorumlara baktım çoğu insan benzer dertlerden muzdarip. Tolga hocam dan çok memnunum. maddi manevi hep yardımcı oluyor. ve en önemlisi bilgisi ve tecrübesi çok güven veriyor.
Ben maxijuno diye bi vitamin kullanıyorum bide omepa q10 doktora danıştım faydası olur kalite açısından demişti içerik olarak çok güzelBaşlamadan önce vitamin mi almak Lazım? Hangisini kullanıyorsunuz canım?