• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kayseri dogumevinde dogum yapanlar var mi arkadaslar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Arkadaslar kayseri dogumevinde dogum yapan var mi...

• Normal

OY: 0 0,0%
  • Evet

OY: 1 100,0%
  • Hayir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

ElmasBeyza38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
42
29
3
28
Arkadaslar doguma az kaldi bende kayseri dogumevinde yapmak istiyorum yapan var mi acaba kontrole nilgun hanima gidiyorum

Dogum yapmadim ama dusuk tehlikesi icin kalmistim.. cok kalabalik. Hemsireler kesinlikle ilgilenmiyor. Doktor kontrole gelmiyor. Her isini kendin yapiyorsun. Temizlik desen sifir. Tuvaletler berbat..

Evet bende enfeksiyon icin kalmistim gercekten feci durumdaydi ama buyuklerim hep orda dogum yapmami soyluyo kararsizim..

Dogumda cok kalabalik oldugundan hic ilgilenemiyorlarmis. Dogumhaneye ordu gibi giriliyormus:-) Eski zamanda iyiymis ondan oyle diyorlardir. Simdi suriyeli vs cok oldugundan cok kalabalik.

:110:
Demi sende haklisin iste maddi imkanlar el vermeyince yapacak hicbirsey yok malesef icime hic sinmese de mecbur gitmek zorundayim

Ben ilk bebegimi orda kucagima aldim o zamanlar temizdi guzeldi bebegimle ayri benle ayri ilgilendiler sanci odaladinda refakatcinide aliyolardi yanina su an nasil bilmiyorum ben 2011 de dogum yaptim

Back