Arkadaşlar merhaba. Diş estetiği yaptırmak istiyorum. Kayseri'de önerebileceğiniz bir doktor var mı? İşinde iyi olması ve fiyatlarının da çok çok pahalı olmaması lazım :) Malum Türkiye şartları.. :) Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba. Diş estetiği yaptırmak istiyorum. Kayseri'de önerebileceğiniz bir doktor var mı? İşinde iyi olması ve fiyatlarının da çok çok pahalı olmaması lazım :) Malum Türkiye şartları.. :) Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bende araştırıyorum ama herkes bi iyi bi kötü diyo şimdi denta foruma gidicem murat kaytancı iyi diyolar sende bi araştır istersen. Sen ne yaptırcaksın tam olarak ?
aa zirkonyum daha mı doğalmış? o zaman onu da düşüneyim bir valla. ben kayseride oturmuyorum ama bana yakın olduğu için oraya geleceğim. senin haberlerini bekliyorum ona göre geleyim ben de.