Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki yerinde fiyatları hakkında bilgi verebilirmisin acaba?bide garanti verebiliyorlarmı acaba ne zamanda biter diyolar?Arkadaşlar selam. Ben 6 seans Taiese gittim ama berbatlar. Dermise giden cok arkadaslarım var gittim bilgi aldım ve yaptıran arkadaslarım da cok memnunlar. pazartesi kampanyadan yararlanıp kaydolacagım.
Taiesten bahsedeyim size. Tüm vücut seans aldım. Seansların biri regl dönemine gelince iki ay ileriye randevu veriyorlar. Söyledikleri tek sey de cok yogun calısıyoruz cümlesi. işi tamamen ticarete dökmüş, kaliteli hizmet vermeyi unutmuşlar. Seans aralarında kontrol yapmıyorlar. Ayrıca tüm vücut seansı parçalamıyorlar. Bunun yerine attıkca daha cok ileri atıyorlar tarihleri. Yani yaptırdıgınız lazerin hiçbir hayrı kalmıyor. Son seansta o kadar özensiz oldular ki hiç yapılmamıs gibi oldu tekrardan. Kısacası tavsiye etmiyorum paranıza yazık.
ben taies ilk acıldıgında kampanya yapmışlardı 750 tl vermiştim 6seans manikür ve cilt bakımı. Ama hiçbir işe yaramadı sayelerinde.Koskoca 6 seansa gittiğime gideceğime pişman ettiler. Dermiste de aralık ayına kadar tum bacak 315 genital 105 koltuk altı 40 tl. tek seans ücretleri canımİki yerinde fiyatları hakkında bilgi verebilirmisin acaba?bide garanti verebiliyorlarmı acaba ne zamanda biter diyolar?
teşekkürler canım saol. Memnunmusun peki şuan kaçıncı seanstasın?ben genital düşünüyorum popo da varmı?:))ben taies ilk acıldıgında kampanya yapmışlardı 750 tl vermiştim 6seans manikür ve cilt bakımı. Ama hiçbir işe yaramadı sayelerinde.Koskoca 6 seansa gittiğime gideceğime pişman ettiler. Dermiste de aralık ayına kadar tum bacak 315 genital 105 koltuk altı 40 tl. tek seans ücretleri canım
Bende şuan soepe gidiyorum.koltukaltı ve genital için , bir seans , bir kontrol oldum sonuç beklemediğim kadar iyi. Oraya sordunuzmu alaxandriteden farklı sarı tüyleri görmesi için başka bir cihaz yokmuymuş?. Siz hangi bölge için gitmiştiniz soep e ?Kizlar bende soepe gittim ve sarı tüyler görmüyor ordaki cihaz kalın siyah görüyor sarı tüyler kaldı sayanora elenora oralardan uzak durun gidip seanslari biten suan nereyi tavsiye edersiniz
Bende şuan soepe gidiyorum.koltukaltı ve genital için , bir seans , bir kontrol oldum sonuç beklemediğim kadar iyi. Oraya sordunuzmu alaxandriteden farklı sarı tüyleri görmesi için başka bir cihaz yokmuymuş?. Siz hangi bölge için gitmiştiniz soep e ?
Oooow bak şimdi bende düşünmeye başladım. Genitalde bikaç sarı tüy var dediğin gbi çok etkisi olmadı henüz ikinci seanstayım ben ondandır diye düşünüyodun. Bu gittiğimde bir sorayım. Siz şuan başladınız mı bir yere?Koltuk altı ve genital için gitmistim siyah tüyler etkili çok memnun kaldım bende ama cihazları aynı sarı tüy etkisi oluyormuş onlar kaldı
Oooow bak şimdi bende düşünmeye başladım. Genitalde bikaç sarı tüy var dediğin gbi çok etkisi olmadı henüz ikinci seanstayım ben ondandır diye düşünüyodun. Bu gittiğimde bir sorayım. Siz şuan başladınız mı bir yere?
Soğutmalı derken cihaz , evet atış yaparken soğuk üfüren bir alet ama sordum ben alaxandrite demişlerdi. Şuan yılbaşına özel fiyatlar çok uygundu , o yüzden kabul etmiştim. Sorarım canım ay sonuna ikinci seans. Kuzenim de üçüncü seanstaymış kayseride oda. Fiere die biyer söyledi hiç duymadım ben orayı ordaki alet sopranaymış. Acısız ve tüm kıllar için etkiliymiş . Araştır istersen.tüm vucudu kuzenim 1500 tl lazer yaptıroyomuşYok valla daha karar vermedim okadar çok yer varki fiyatlarda farklı hep değişiyor düşünme aşamasındayim canım bi sor sende sarı iç kısımlarda tüyler duruyor onları cihaz görmüyor dediler başka cihazda yok bide cihaz soğutmalı 3 5 ay uyutuyor sonra gene aynı çıkıyo suan benim öyle tamamen bitirmiyor orda başka yerlerede yine araştır etkili 2 3 ay goturuyor çıkmıyor mesela ama sonra geri aynı oluyor canım
Soğutmalı derken cihaz , evet atış yaparken soğuk üfüren bir alet ama sordum ben alaxandrite demişlerdi. Şuan yılbaşına özel fiyatlar çok uygundu , o yüzden kabul etmiştim. Sorarım canım ay sonuna ikinci seans. Kuzenim de üçüncü seanstaymış kayseride oda. Fiere die biyer söyledi hiç duymadım ben orayı ordaki alet sopranaymış. Acısız ve tüm kıllar için etkiliymiş . Araştır istersen.tüm vucudu kuzenim 1500 tl lazer yaptıroyomuş
Memnun olduğunu söyledi üçüncü seanstaymış. Ve oradaki alet için kıl yapısı , rengi hiç farketmiyormuş.Daha önce tanışmak isterdim ama kısmett bakalım. konum olarak ta mimarsinan,bozantı cad diye geçiyor. Fier kayseri diye aratırsanız arama motorunda karşılaşırsınz zaten. Grşmek üzere...Doğru Alex cihaz ama onunda çeşitleri oluyormus fier ilk defa duydum nasıl kaç seansta suan memnunmu tam olarak yerini yazarmisiniz orası çok uygunmus
Memnun olduğunu söyledi üçüncü seanstaymış. Ve oradaki alet için kıl yapısı , rengi hiç farketmiyormuş.Daha önce tanışmak isterdim ama kısmett bakalım. konum olarak ta mimarsinan,bozantı cad diye geçiyor. Fier kayseri diye aratırsanız arama motorunda karşılaşırsınz zaten. Grşmek üzere...
Ben Taies Güzellik Merkezine hala devam ediyorum ...Merkez 2017 yılında el degistirmis...Şu an Çokta memnunum ...Fiyat olarak da çok uygunlar...Tavsiye ederim...ben taies ilk acıldıgında kampanya yapmışlardı 750 tl vermiştim 6seans manikür ve cilt bakımı. Ama hiçbir işe yaramadı sayelerinde.Koskoca 6 seansa gittiğime gideceğime pişman ettiler. Dermiste de aralık ayına kadar tum bacak 315 genital 105 koltuk altı 40 tl. tek seans ücretleri canım
Taies Güzellik Merkezi el değiştirmiş 2017 yılında ...Şimdi yeni sahipleri işletiyorlar...Ben devamlı tüm işlemlerimi Taies te yaptırıyorum ...Yapılan lazer epilasyondan da diğer işlemlerden de çok memnunum ...Kesinlikle tavsiye ederim...Çok profesyonel ve misafirperverler...İki yerinde fiyatları hakkında bilgi verebilirmisin acaba?bide garanti verebiliyorlarmı acaba ne zamanda biter diyolar?
Taies Güzellik Merkezi el değiştirmiş 2017 yılında ...Şimdi yeni sahipleri işletiyorlar...Ben devamlı tüm işlemlerimi Taies te yaptırıyorum ...Yapılan lazer epilasyondan da diğer işlemlerden de çok memnunum ...Kesinlikle tavsiye ederim...Çok profesyonel ve misafirperverler...Arkadaşlar selam. Ben 6 seans Taiese gittim ama berbatlar. Dermise giden cok arkadaslarım var gittim bilgi aldım ve yaptıran arkadaslarım da cok memnunlar. pazartesi kampanyadan yararlanıp kaydolacagım.
Taiesten bahsedeyim size. Tüm vücut seans aldım. Seansların biri regl dönemine gelince iki ay ileriye randevu veriyorlar. Söyledikleri tek sey de cok yogun calısıyoruz cümlesi. işi tamamen ticarete dökmüş, kaliteli hizmet vermeyi unutmuşlar. Seans aralarında kontrol yapmıyorlar. Ayrıca tüm vücut seansı parçalamıyorlar. Bunun yerine attıkca daha cok ileri atıyorlar tarihleri. Yani yaptırdıgınız lazerin hiçbir hayrı kalmıyor. Son seansta o kadar özensiz oldular ki hiç yapılmamıs gibi oldu tekrardan. Kısacası tavsiye etmiyorum paranıza yazık.