-kayserı de dogum kocu ve doktor-

ProudToBEaMoM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
26
0
36
Diğer
merhabalar, esimden ve isinden dolayi, Kayseri de dogum yapmak zorunda kalicagim....

1 cocugum var ve normal dogum oldu fakat yurtdisinda....

bu sefer kayseri de olmali esim biseyleri görememekten yasayamamaktan sikayetci.... hakli olarak !

Kayseri de dogum kocu buldum ... daha bire bir görüsemedik bulusamadik ama Telefon dan anlasildigi kadar sempatik....

simdi asil sorunum doktor BULMAK.... Türkiyede doktorlar dogurturuyormus ögrendigim kadariyla.... ebede yanindami duruyormus??

aslinda dogum kocum bu sorularimla ilgilenicekti 3 hafta oldu ama sanirim mesgul... simdi Kayseride yasayan baayanlara buradadn sorup fikir edinmeye yazmaya karar verdm..

1. Cinsiyeti Bayan olmali, erkek doktorlara, ne desemde ikna edemiyorum kocami... Yani bayan bir doktor

2. NORMAL DOGUM yanlisi olmali... SEZERYENE KESINLIKLE KARSI OLMALI !!!!!!!!!

3. Dogum dan önce Sanci esnasinda istedigim gibi hareket edebilmeliyim gerekse pilates topu kullanabileyim, gerekse yiyip icebileyim güc kuvvet toplamak icin... istedigim pozisyonlarda rahat edecegim pozisyonlarda...olmak...

4. perine bölge kestirmeden dogurmak...kendilignden yirtilacaksa yirtilsin tekrar dikilsin...

5. Bebegi dogurduuktan sonrra Plazenta da bi süre bagli kalmasi, hemen göbek bagini kesmemesi .....

bunlara özen gösteren veya uygulayan doktor varmi bilen varmi aranizda?????

faktör 5 mutasyonunda gebelik sonrasinda vurulan igneler hakkinda bilginiz varmi ??? bu ignelerin HEPARIN fiyati ne kadar ve türkiyede ne kadar sürede veriliyor anneye??? 2 ay mi?

canım ne çok beklentin var öyle,beklentilerin fazla gibi geldi bana,senin çocuuğunda varmış,daha tecrübeli olman lazım,doğum koçuna ihtiyaç duymamalısın bence,koçu da kaptanı da sensin bu işinben kayseride yaşıyorum,birinci çocuğumu cahit gözüakça doğurttu,her alamda çok iyiydi,ama senin dediğin o olaylar burda pek işlemiyor fakat sorun da yaratmıyor,cahit bey çatır çatır normal doğum yaptırıyor,kesi şartsa kullanıyor,şimdi ikinciyede ona gidiyorum,çok memnunum,eşinle bir tanıştır, o da çok sevecektir,hüma da kendisi,ama illaki bayan diyorsan tekden de aytül ve gülcan hanımlar var,onları bir dene,için rahat olsun,çok detaya girme,hayırlı doğumlar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…