- 29 Nisan 2021
- 20
- 2
- 6
- 31
- Konu Sahibi Kelebek38325
-
Ben 2 bucuk sene once ahmet tuna erene oldum.. Cokta memnunum.. Fiyat konusunda suan sana net bırsey dıemem cunku sonradan degısti dıye biliyorum..Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum kaç aydır bu konuyu araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim kayseride burun estedigi yaptıranlar varsa hangi doktor daha iyi ve fiyat hakkında da bilgi verirseniz çok mutlu olurum kafam çok karıştı bir türlü karar veremedim aklımda Teoman bey umut bey ve Mehmet metin bey var yaptıranlar varmı yada başka doktor önerisi olanlar varsa yardımcı olursanız mutlu olurum
Teşekkür ederim cnm nasıl şimdi o doktorun isminide duydum sonradan burun ucu düşüyor VS dedikleri için vaz geçmiştimBen 2 bucuk sene once ahmet tuna erene oldum.. Cokta memnunum.. Fiyat konusunda suan sana net bırsey dıemem cunku sonradan degısti dıye biliyorum..
Şahsen ben cok memnunum.. 3 sene yaklastı bir sıkıntı olmadı.. Ameliyat sonrasında masajı mutlaka yapmslısın amaTeşekkür ederim cnm nasıl şimdi o doktorun isminide duydum sonradan burun ucu düşüyor VS dedikleri için vaz geçmiştim
Fotoğrafın varsa atarmısın canımTeşekkür ederim cnm nasıl şimdi o doktorun isminide duydum sonradan burun ucu düşüyor VS dedikleri için vaz geçmiştim
Arkadaşlar başka cevap veren yok mu çok acil karar vermem lazım yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Yok canım halen düşünüyorum net bir şey yokmerhaba karar verdiniz mi
Teşekkür ederim tubacım öncelikle geçmiş olsun ilk zamanlar çok morluk VS oldu mu canım birde özelden fotoğrafını atarmısın fiyat konusunda da bilgi verirmisin canımMehmet metin Bey'e yaptırdım. 3.ayımdayım burnumda şu an az da olsa kemer görüntüsü kaldı zamanla geçer diyor bekliyorum. Mehmet metin bey doğal burun yapıyorr ama burun çökmesine karşı buruna biraz fazla kıkırdak koyuyor bu da az da olsa kemer görüntüsü oluşturuyor. İntagramda memnun olan hastalarda var bu forumda ameliyat olup kendisine 2.işlem yaptırana da denk geldim. Yani şans işimi ne denirse artık
Merhaba ben 2014 te Teoman beye ameliyat oldum birkaç sene sonra kardeşim oldu bir ay önce de arkadaşım hepimiz çok memnunuzYok canım halen düşünüyorum net bir şey yok
merhaba foto varsa öelden atar mısınız bi de ücret ne kadarMerhaba ben 2014 te Teoman beye ameliyat oldum birkaç sene sonra kardeşim oldu bir ay önce de arkadaşım hepimiz çok memnunuz
merhaba özelden fotosunu atabilir misinizMehmet metin Bey'e yaptırdım. 3.ayımdayım burnumda şu an az da olsa kemer görüntüsü kaldı zamanla geçer diyor bekliyorum. Mehmet metin bey doğal burun yapıyorr ama burun çökmesine karşı buruna biraz fazla kıkırdak koyuyor bu da az da olsa kemer görüntüsü oluşturuyor. İntagramda memnun olan hastalarda var bu forumda ameliyat olup kendisine 2.işlem yaptırana da denk geldim. Yani şans işimi ne denirse artık
Ücreti bilmiyorummerhaba foto varsa öelden atar mısınız bi de ücret ne kadar
Sagol canımÜcreti bilmiyorumresim atamam kusura bakmayın . Şunu bilin Kayseri’de başka doktor yok Teoman bey bir numaradır
Hangi doktora yaptırdın canımBen 2019da yaptirdim doktorumdan da hic memnun kalmadim sag tarafimdan fazla kikirdak almis sol tarafimda ise fazla kikirdak birakmis burnum cok yamuk
Acibademde yalcin yontara yaptirdimHangi doktora yaptırdın canım
AA bende düşünüyordum o doktoru ozmn yaptırmayım çok teşekkür ederim cnmAcibademde yalcin yontara yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?