Kayseri burun Estetiği yaptıranlar

Kelebek38325

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2021
20
2
6
31
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum kaç aydır bu konuyu araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim kayseride burun estedigi yaptıranlar varsa hangi doktor daha iyi ve fiyat hakkında da bilgi verirseniz çok mutlu olurum kafam çok karıştı bir türlü karar veremedim aklımda Teoman bey umut bey ve Mehmet metin bey var yaptıranlar varmı yada başka doktor önerisi olanlar varsa yardımcı olursanız mutlu olurum

Ben 2 bucuk sene once ahmet tuna erene oldum.. Cokta memnunum.. Fiyat konusunda suan sana net bırsey dıemem cunku sonradan degısti dıye biliyorum..

Teşekkür ederim cnm nasıl şimdi o doktorun isminide duydum sonradan burun ucu düşüyor VS dedikleri için vaz geçmiştim
Şahsen ben cok memnunum.. 3 sene yaklastı bir sıkıntı olmadı.. Ameliyat sonrasında masajı mutlaka yapmslısın ama

Mehmet metin Bey'e yaptırdım. 3.ayımdayım burnumda şu an az da olsa kemer görüntüsü kaldı zamanla geçer diyor bekliyorum. Mehmet metin bey doğal burun yapıyorr ama burun çökmesine karşı buruna biraz fazla kıkırdak koyuyor bu da az da olsa kemer görüntüsü oluşturuyor. İntagramda memnun olan hastalarda var bu forumda ameliyat olup kendisine 2.işlem yaptırana da denk geldim. Yani şans işimi ne denirse artık

Teşekkür ederim tubacım öncelikle geçmiş olsun ilk zamanlar çok morluk VS oldu mu canım birde özelden fotoğrafını atarmısın fiyat konusunda da bilgi verirmisin canım

Teşekkür ederim tubacım öncelikle geçmiş olsun ilk zamanlar çok morluk VS oldu mu canım birde özelden fotoğrafını atarmısın fiyat konusunda da bilgi verirmisin canım

merhaba özelden fotosunu atabilir misiniz

Ben 2019da yaptirdim doktorumdan da hic memnun kalmadim sag tarafimdan fazla kikirdak almis sol tarafimda ise fazla kikirdak birakmis burnum cok yamuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…