• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri bikini Bölgesi için ağda ve utangaclik

Mooss

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
8
1
6
Bilecik
Ben yıllardır bikini bölgemi jilet ile alıyorum. Ve artık tak etti bıktım bu yüzden. Ama kuaföre gitmek istiyorum ama utanıyorum vajinama dudaklarım sarkık bu yönden utanıyorum. Kuaförde nasıl alıyorlar direk açıp mi alıyorlar nasıl birde Kayseri'de bana bir kuaför salonu onerirmisiniz ???

Kimse birsey söyle minik mi

kuaför salonu öneremicem çünkü adanadayım :KK45:
ama rahat ol.. bende hep jilet kullanıyodum artık tak etti canıma agdaya gidiem dedim utanıodum.. agda yapan benim kadar kötüsünü görmemiştir kesin diyodum kendi kendime :KK45: en sonunda amaan bi yere gider yaptırrım bi daha da ugramam oraya dedim :KK45:

gittim bi yere başlamadan önce kadına sizi zorlıcam kusura bakmayın jiletli çünkü tüm bölgelerim dedim yattım açtım her yerimi :KK45: artık o kadar alışmışlarki hiç önemsemiyolar bile emin ol cırt cırt yolup yolup atıyolar :KK45: hatta senden daha beterini bile gördüm rahat ol demişti :KK45:

o yüzden hiç dert etme kolay gelsin :KK55:

Ben yıllardır bikini bölgemi jilet ile alıyorum. Ve artık tak etti bıktım bu yüzden. Ama kuaföre gitmek istiyorum ama utanıyorum vajinama dudaklarım sarkık bu yönden utanıyorum. Kuaförde nasıl alıyorlar direk açıp mi alıyorlar nasıl birde Kayseri'de bana bir kuaför salonu onerirmisiniz ???
kayserideym bir defa yptırmıştm talasta ama önermem orayı güzel alamadı. tamamen açıyor evet :KK70: arada bir bırakın beni gidiyorum dedim ama arkadaşım tuttu oturttu :KK53: ama sonuç harikaaa:D

Back