canim tunige talipsen canta benden olsunmeraba cmm cantan duruyor mu ve elinde baska birseyler var mi tek urune kargo vermek pek moda degil malum. takas dusunuyor msn mesela :)
evet bir tane tunik var aslinda bu markanin kaliplari dardir ama bu model salas bende salas giyinemiyorum.minyon yapidayim.belki takip ediyorsundur bu tarz salas kiyafetlre tesetturde baya yaygin kullaniliyor.tabi yakisanagordugum kadariyla bir tane tunik var onun da bedeni bana buyuk maalesef
evet bir tane tunik var. aslinda bu markanin kaliplari dardir ama bu model salas bende salas giyinemiyorum.minyon yapidayim.belki takip ediyorsundur bu tarz salas kiyafetlre tesetturde baya yaygin kullaniliyor.tabi yakisanagordugum kadariyla bir tane tunik var onun da bedeni bana buyuk maalesef
canim bunlar pek benim tarzim degilyokncnm tunikte salas giyemiyorum sagol ama minyon yapidaysan ben de oyleyim bende de kiyafetler var geneli 38 beden cantayla takas olabilir iki parca daha birseyler de koyabilirsin ben ornek bir iki resim atayim dusunursen mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?