Kayp kpek

zZzlem

İNŞALLAH BİR GÜN........
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
14.731
10
umarım doğru yere açtım konuyu..
kardeşimden aldığım bir haber beni çok üzdü..:1no2:senağlama
bir hayvansever olarak sizinle paylaşıp biraz olsun içimi rahatlatmak istedim..ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi olur temennisi ile....
getattachmento.jpg

64784226.jpg

Arkadaşlar ilandaki Alman Kurdu Paşa Ankara/Emekte 9 marttan beri kayıp ... Çalındığından şüpheleniliyor !
Resimdeki köpeği çevresinde görenler Lütfen ilandaki numaralara ulaşsınlar ! Sahipleri perişanlar ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben görebilecek yerde değilim ama o tarafta oturan tanıdıklarım var,iletiyorum hemen.

Bulunacaktır inşallah özloş,olumlu düşünelim:teselli:

canım benimmm çok teşekkür ederim....
inşallah hayatım yaaa inşallah...

senağlamabende görürsem mutlaka haber veririm çok üzüldüm umarım bulurlar resime dikkatlice baktım...yazılanlarıda okudum yarası olması tanımak bakımından yararlı olcak:Saruboceq:

çook saolun arkadaşlar....
duyarlılığınız için...
sahibini düşünmek istemiyorum inanın.....o kadar üzgünmüşkii anlatamam size...
umarım en kısa zamanda bulunur...((((

köpek çalma olayları son zamanlarda iyice arttı,sahibine sabır diliyorum çok zor birşey ben düşünmek bile istemiyorum...umarım en kısa zamanda bulunur.köpeklerle ilgili aktif bir sitede ilanı gördüm,bir gören çıkacaktır muhtemelen..inşallah

evet canım...
saol..
kardeşim o siteden tanıyor zaten....
inşallah bulunur cidden yaa bende düşünmek bile istemiyorum....

özloş hala ses yokmu ben çıktığımda bakındım ama malesef görmedim:çok üzgünüm:

özloş.. ılandaki cep telefonunu göremiyorum ben.. Eğer biliyorsan lütfen özelden yollar mısın?
Bu güzel çocuğu kapan kapmıştır da çoktan yine de elimin altında olsun numara..
Allah sahiplerine güç versin... Çok zor yaşadıkları..

Ne yazık ki insanlar, eşya çalar gibi köpek çalıp satıyorlar.. Hele böyle güzel bir Alman kurdunu kimse tek başına bırakmaz.. Ümitli değilim açıkçası.. Ama yine de inşallah diyelim, iyi düşünelim..

çok tatlı köpek ya inş en kısa zamanda bulunur sende haberi bizimle paylaşırsın

aa canım yaaa iyiki hatırlattın...bulundu canım ya nasılda unuttum bu heyecenla...çalan kişi bir başkasına satmış ama şükürki bulundu ve evinde çok şükür...:))))))))))
hatırlattığın için çok saol canım

Özloş,o kadar sevindim ki inan kaç gündür bakıyordum,haber olmadığını görüp üzülüyordum.

Ama en başından beri içime doğmuştu bulunacağı sanki,canım benim yaa ne mutludur şimdi evinde:nazar:a.s

evet canım öyleymiş...ya şakınlıkla ve sevinçten tamamen unuttum haber vermeyi inanın..
dün haber almıştım..
neyseki bulunması önemli çok şükür...

X