Kaynimla yasak aşk 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ban yiyeceğimi de bilsem bunu söylemek istiyorum . Evet siz or.. kah.. ser...sizsiniz . Kaynınız da ser... yoksunu. Sizin gibi edep ahlak şeref bilmeyen insanlar yüzünden eşin eşe güveni kalmadı toplum bozuldu . Siz nasıl oluyorda hem çocuklarınızın hem eşlerinizin yüzüne bakıyorsunuz . Edepsizlik diz boyu marifet gibi bir de utanmadan anlatmış . Anlatma içinde kalsın seni şişirsin geber. Kocan inşallah seni yakalar da gereken pislik çukuruna atar . Kardeşe ne demesi 250 gr başka yeter bulamamış sanki , aldatmanın her türlüsü kötü ama bu da fazla arsız ce yüzsüzce . O adamın gece gündüz çalışıp da alının akıyla kazandığını yeme sana zıkkım olsun . Bir de akıl danışıyor ne yapayım diye .

Üyelik gerçek olduğuna göre : İnsallah eşin tez vakit bu durumu öğrenir ve seni boşar. Insan eşinden utanmıyorsa bari çocuklarından utanmali. Üstüne zor durumdayim diye ağlıyorsun. Bırak ya. Bide gizli kalması derdindesin.sizin gibi insanlara hersey müştehak. Adam da küfür etmemiş ki gerçekleri bildiği için yüzüne söylemiş işte.

Okurken midem bulandı yorum bıle yapamadım

Vallah ba a hic fake gibi gelmedi adam ayrintili anlatmis film gibi. Ergen bile yazdiysaa yakinda film ceker bu cocuk

Bu profil sahte bir profil değildir ! Eğer konunun sahte olduğunu düşünüyorsanız lütfen bakın lütfen dedim rica ediyorum konuya yazmayın konuyu şikayet edin ! bunu bir türlü izah edemedik gitti !
Sevgili Kazen
Profil sahte olmayabilir fakat bu üye aramızda ki Erkek üyelerden biridir diye düşünüyorum. Bu hafta üst üste bol fantazi içeren bir sürü konu okuduk ve erkek üye olduğunu itiraf eden üyeler vs..
Tepkimiz o yüzden..Evet şikayet etmeyi anlık unutmuş olabiliriz bu kadar tepki göstermene gerek yoktu.
Normalde şikayet butonunu kullanırdım ama konu gerçekten kafa ve mide bulandırdı..

Okudum tüm yazdiklarinizi..Affedin isterseniz yazik günah bu aşk yarida kalmasin....Yazdiklariniz gerçek olamayacak kadar acı verici..

Senin gibi kaynına babasına kardeşine dedesine aşk duygusu besleyenler yüzünden Rabbim Ne yagmur yagdırıyor ne kar yagdırıyor Kökünüz kurusun Kısır olun inşallahta gelecek nesil Sizden nasibini almasın eğer fake olsan bile yemedin içmedin geldin burda Roman mı yazıyorsun Vallahi bize bitane Aşkı memnu yeter

Kayninlari akşam yemeğine davet et. Yemekte kayninla birlikte kocana ve eltine durumu güzelce açıklayın. Bu böyle olmuyor deyin, artık hep beraber aynı evde yaşamanız gerektiğini söyleyin. Aşk acısı bitsin. Birbirinizi bağışlayın. Evde çiçekler açsın, gül gibi geçinip gidin. Gerekirse eş değiştirirsiniz. Sonuçta kocanla eltinin de aşk yaşamaya hakkı var.

Ayni filmlerdeki gibi doğum günü partisinden erken ayrilmak zorunda kalan adam, ateşli öpüşme. Profil gerçek diye konu gerçek mi oluyor bende gerçegim ama yalandan fantazi hikayede yazabilirim. Neyse başınıza cok buyuk işler gelecek haberiniz olsun. Insanin nefisi herşeyi yapmak ister ama evladi olan biri nasil o çocuklarınin yüzüne bakar ya amcalarını onlar uyurken nasil yatağına alır ya hic mi acımadınız çocuklarınıza , eşinize , eltinize ve çocuklarına yazik değil mi. Adam essek gibi gece işe gidiyor siz utanmadan kardeşiyle sevisiyorsunuz. Rabbim kimsenin akil sağlığını almasin, şuurunu kaybedecek kadar kendinden geçirmesin. Aklim fikrim almadi. O kadar iğrenç ki anlattıklarınız. Rabbim evlerden uzak tutsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…