Kaynimla yasak aşk 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle hayal ürünü şeyler uretmen dahi korkunç ne kadar edepsiz bir nesil turuyor böyle ya heralde zinadan doğan çocuklar ne deyim... Hayallerindeki gibi kaynından felan olan bebeler böyle hayaller kurar galiba

Bence millet duysun. Sonuçta aşıkdiniz ikinizde. Ask engel tanımaz. Aile bağları neymiş. Ha kayın da karısını bırakmıyor tabi bu arada. Ara ara uğrar gider. Muahahaha

Turkiyede değil.baska bir ulkede yasiyorun

Ya bide hayla kaynım diyorsun yaw gizli sevgilim desene bide yazık o baba yiğit kocana adam sizin için çalışyor gece gündüz kurban olasın o adama ne diyeyim

Sahte profil değil... !

Bi de konu sahibi olayda kopukluk var. Üç çocuk ikisi büyük, bu çocuklar salak mı ebleh mi amcası babası yokken gece gelip anasıyla odaya kapanınca anlamıyor. Çocukları uyuttum desen de küçük çocuk uyanabilir. Çocuk bu yani. Biz eşimizle uyutup nasıl yaptığımıza şaşırıyoruz bazen de
Biraz daha çalış olmamış özetle

K Kazen
Fakeler dadanmış yine bu ne ya
2 gündür huzur vermediniz
Fantaziler fantaziler Cumadan beri bu garipliklerle mide bulanırdınız..
K Kazen
K Kazen @Mune bunun sahte oldugunu nasil anliyorsunuz ?

Bu profil sahte bir profil değildir ! Eğer konunun sahte olduğunu düşünüyorsanız lütfen bakın lütfen dedim rica ediyorum konuya yazmayın konuyu şikayet edin ! bunu bir türlü izah edemedik gitti !

affedemiyo musun yaptıklarını?
fakesen de allah cezanı versin değilsen de.
bedduaya alıştım ya kk sayesinde.
iki çocuğun var bu 1, o senin kaynın bu 2, eşini salak yerine koyuyosun bu 3, sana o diyen adam lan o 4
ne bileyim ne ... yerseniz yiyin ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…