- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
Evet.Konuyu arkadaşınız adına siz açtınız ama değil mi?
Apperim Dr. WATSON
Herkesin kendi tercihi demiş birde. Böyle iğrenç bir konuyu bu kadar pişkince, arkadaşının adına bile açmaya utanır insan.Evet.
Arkadaşı yakalanırım gibi birşey demiş, cevapları da kendisi vermiş. Arkadaşı sadece konu aç dmeiş, hanımefendi açıp kendi kendine yazmaya başlamış.
Evet.
Arkadaşı yakalanırım gibi birşey demiş, cevapları da kendisi vermiş. Arkadaşı sadece konu aç dmeiş, hanımefendi açıp kendi kendine yazmaya başlamış.
Ben inanmıyorum konunun gerçek olduğuna.Konunun kime ait olduğunu biliyorum.. bende onaylamıyorum ama kendi hayatı ve kendi tercihi .. sadece bunu soyleyim .. ama en başta çocukların.icin asla böyle bir günaha ne girerim ne ederim ..
Ekşide kim açtı konuyu çıksın ortaya hemenİlk 15 sayfada esas üyeliği ile yorum atmış kazen'in dediğine göre. Yani bu sayfalarda yorum atanlardan birisinin 2. üyeliği.
Ekşi'de başlık açmışlar oradan geldim, inşallah yine dalga geçilmiyordur.
Şampanyayı patlatıyorummmm
Kendi yaşamış gibi cevap vermiş konuya, ben inanmadım.Nedense bu "arkadaşım için açtım" yazıları da hic inandırıcı gelmiyor
Zaten K Kazen kendisi hissediyor bu duyguları filan yazmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum?Ben inanmıyorum konunun gerçek olduğuna.
Ya da gerçekse arkadaşınızın hayatı olduğuna.
Kendiniz yaşamış gibi yazıp cevap vermişsiniz. Bence konudaki kadın sizsiniz. Ama tepki çekmemek için 2. Üyelikten yazdınız, sonra şüphelenilmemesi için asıl hesabınızdan yorum yaptınız. Yakalanınca da ben değilim arkadaşım için açtım konuyu dediniz.
Ekşideki başlık hangisi?İlk 15 sayfada esas üyeliği ile yorum atmış kazen'in dediğine göre. Yani bu sayfalarda yorum atanlardan birisinin 2. üyeliği.
Ekşi'de başlık açmışlar oradan geldim, inşallah yine dalga geçilmiyordur.
Ben öyle birşey okumadım, belki denk gelmemişimdir ama Kazen abi eski üyeliğininde normal olmadığını söylemişti. Benim çıkarımı bu açıkçası, herşey bu hanımefendiyi gösteriyor. Ki itiraf etti kendisi.
Evet kk'deki kaynım bana kaydı konusu diye bir başlık var baktım ben deEkşideki başlık hangisi?
Bu konuyla ilgili mi açmışlar?
Evet, başlıkta link verilmiş oradan geldim. Gündemde gördüm ben.Ekşideki başlık hangisi?
Bu konuyla ilgili mi açmışlar?
İlişkiden aldığı zevke kadar anlatmış arkadaşı birde çok enteresan. Arkadaş olayı da erkeklerin, aldatma hikayelerinin baş yalanı gibi ben yazmadım arkadaşım yazmış. Tabi yersek.Ben inanmıyorum konunun gerçek olduğuna.
Ya da gerçekse arkadaşınızın hayatı olduğuna.
Kendiniz yaşamış gibi yazıp cevap vermişsiniz. Bence konudaki kadın sizsiniz. Ama tepki çekmemek için 2. Üyelikten yazdınız, sonra şüphelenilmemesi için asıl hesabınızdan yorum yaptınız. Yakalanınca da ben değilim arkadaşım için açtım konuyu dediniz.
İstemsizce kahkaha attımŞampanyayı patlatıyorummmm