Kaynimla yasak aşk 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun gerçek olmamasını ümit ettim ama Kazen’in gerçek demesiyle toplumda bu denli iğrenç ilişkilerin gerçek yüzünü görüp üzüldüm açıkçası.

Ayrıca profili bulacağınıza inanıyorum sevgili KK’nın araştırıcı gazeteci kadınları

Ay bende hamişlik topiğindeydim
O hesabı kapatmak çok üzmüştü beni.
Biir sürü mesajım yazışmam, bir kaç konum vardı.
Takipleştiğim arkadaşlarda vardı.
Gitti hep anılarım onların yüzünden

Ah zeynooo yazıklar olsun sanaaa.. almanlar tanisa seni kendilerine şükreder
Ama o üye eş ailesi ile yaşadığını söylüyor. Burada eşim evde yokken geliyor diyor. Bilemedi ben. Bu cepte dursun, diğerlerine de bakalım

Ama 17 yıldır eşinin ailesiyle yaşıyormuş, yani evde kayinvalide kayınpeder beraber yaşıyorken, kocasını kayniyla aldatması da pek mümkün gelmedi bana
Kazen abiye yazdığına baksana, arkadaşım için açtım cevapları ben yazdım demiş.

Bir yerine kadar okutabildim yok dudaklarina yapismis yok halaymis.Bence kisi gercek ve kaynina asik bunlarda hayalleri Allah akil fikir versin.Ahir zaman iste

O aldatıldığınızı nasıl öğrendinize cevap vermiş.
Eşini yakalamış demek.

diye özel mesaj atmış ama yedik mi ? hayır
Ama 17 yıldır eşinin ailesiyle yaşıyormuş, yani evde kayinvalide kayınpeder beraber yaşıyorken, kocasını kayniyla aldatması da pek mümkün gelmedi bana
Ama o üye eş ailesi ile yaşadığını söylüyor. Burada eşim evde yokken geliyor diyor. Bilemedi ben. Bu cepte dursun, diğerlerine de bakalım
Kazen abinin yazdığına bakın kızlar. Konuyu arkadaşım için açtım yazmış.

offline oldu cevap yazmadan...

O kişi birde bunu yazmış başka konuda birde o değilse kahrimdan ölürüm alintiladim suçsuz insanı diye ..

aaa ben bu üyenin profiline girdiğimde ilk önce profilini düzenliyor, sonra da ...konuşuyor yazıyordu.
Valla kuzu kazen zaten yazdı , eski konusu kocasi ve kv ile ilgili diye
Ya kızlar bence o.
Hem yurtdışında yaşıyor.
Hem eşinden pişman vs vs
Ayrıca insan suçsuz sa gelip kendini savunur.
En azından beni alıntılayıp "hayırdır, nereden biliyorsun ben olduğumu" vs diyip kendini savunur.
Kazen abi konuda şuan profilini düzenliyor dediğinde baktım, profilini düzenliyordu. Bence o. Başka ihtimal yok gibi.

Kazen abiye yazdığına baksana, arkadaşım için açtım cevapları ben yazdım demiş.
İyi de Kazen abi şey demiş konularında hep eşinden eşinin ailesinden nefret ettiğini yazmış demiş. Ben o şüphelendiğiniz üyeye baktım eşinin ailesini seviyor sanki off bilemedim çok karışık

Daha kotu ya adam musveddesi, annesi babasinin yanina gitme bahanesiyle gidiyordur bu kadinin yanina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…