Kaynimla yasak aşk 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu acan uye arkadasimiz
Konu gercek miydi degil miydi onu yazsan olur mu acaba
Cunku gercekse benim ciddi sekilde insan ilislerine bakisim degisecek.vardir boyle seyler illa ki ama bu kadari da var mi be ciddi soruyorum.kinamiyorum onu da belirteyim.gercek mi degil mi tek kelime.istersen ozelden yaz solemem kimseye.

Beni eleyin Bi keresinde yasak oldugunu bilmeden 2. Uyelik almistim. Kazen sagolsun. Bulmus yani. Daha da yemez bnim 2. Uyelik falan

Ben eski hesabımın şifresini unutup yeni hesap açmıştım.
Sonrada sohbet ettiğimiz posta geri gidip bide selam ben geldim şifreyi unuttum da yeni üyelik aldım yazmıştım
Ne bileyim öyle bişey var
Kimdi bilmiyorum şak kapatıldı hesap.
Günlerce o hesabı kurtarmaya uğraştım en sonunda başardım.
Sonra bizim yılan akrabalar beni burda keşfedince mesaj atarak profilimi sildirip bunu açtım

Tam ben Hamileydim doguma az kalmis. Korkuyorum tabi aralikta doguracaklar topiginde sabahliyordum. bdv kurbani oldum. Banlandim. Ne bileyim 2. Nin yasak oldugunu. Aldim ordan konustum yine hamilelerle Sonra epey kullanmadim. Uzun sure sonra farkedilmisim. Girmiyordum da hic o hesaba. Bu asil hesabim banlandi. Baktim 2. Uyelikten Munecigime msj atip ozur diledim sonra

Gerçekten o galiba
İki büyük kızı var bir de küçük yuvaya giden
Konu gerçek o zaman ya

ya ne oldu biri bana anlatsa sevinirim, sahte konu değil mi

Gerçekten o galiba
İki büyük kızı var bir de küçük yuvaya giden
Konu gerçek o zaman ya
Yazım şekillerini bile yan yana getirip baktım şuna dikkat ettim ilk hesabında yani şu an ki kullandıgı hesabında düzgün yazmış hep. Burdaki ikinci üyelikte noktalama işaretlerinin arasında bosluk var bazılarında. Ve bazılarında yok. Diğer hesabında nokta koyduktan sonra büyük harfe başlanıyor ama burda yok.

Yazı diline kadar deşifre edilmemek için değiştirmiş yani.

Bence o değil ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…