Ha tamamBende de öyle ama nickine tıkladıgımda baktığı konu yaziyo ya orda gördüm
Beni eleyinBi keresinde yasak oldugunu bilmeden 2. Uyelik almistim. Kazen sagolsun. Bulmus yani. Daha da yemez bnim 2. Uyelik falan
Üstelik yaş bile ayniO tam olarak ne yapmıştıBenim ilk zamanlarımda buradaydı. Hep aşk hakkında yazıyordu diye hatırlıyorum.
Ayrıca hem bu konuyu açanın hem de o bulunan kisinin yaşi 39 Bu da mi tesadüf bilemedimHa tamam ☺Şimdi oldu
Bende aynı şeyi farkettim tesadüf olamaz heraldeÜstelik yaş bile ayni
Tam benBen eski hesabımın şifresini unutup yeni hesap açmıştım.
Sonrada sohbet ettiğimiz posta geri gidip bide selam ben geldim şifreyi unuttum da yeni üyelik aldım yazmıştım
Ne bileyim öyle bişey var
Kimdi bilmiyorum şak kapatıldı hesap.
Günlerce o hesabı kurtarmaya uğraştım en sonunda başardım.
Sonra bizim yılan akrabalar beni burda keşfedince mesaj atarak profilimi sildirip bunu açtım
Ah zeynooo yazıklar olsun sanaaa.. almanlar tanisa seni kendilerine şükrederBende aynı şeyi farkettim tesadüf olamaz heralde
Yettim gari.
ya ne oldu biri bana anlatsa sevinirim, sahte konu değil miŞu an nefes alışverişimin otomatiğini yitirdim manuel yollarla düzene koymaya çalışıyorum tam şu an.
Böyle kalbim beynimde atıyor resmen kalbimde kaynar su kaynıyor, heyecandan 6-7 tabak çekirdek bitti. Elim ayağım titriyor bu merak beni öldürür bayılan varsa beri gelsin kolonya hazır.
Ayh kalbim.
Yazım şekillerini bile yan yana getirip baktım şuna dikkat ettim ilk hesabında yani şu an ki kullandıgı hesabında düzgün yazmış hep. Burdaki ikinci üyelikte noktalama işaretlerinin arasında bosluk var bazılarında. Ve bazılarında yok. Diğer hesabında nokta koyduktan sonra büyük harfe başlanıyor ama burda yok.Gerçekten o galiba
İki büyük kızı var bir de küçük yuvaya giden
Konu gerçek o zaman ya
Aşkı Memnu bunun yanında ne kiSherlock Holmes’ler sizi yarın iki tane finalim var çalışamadım size gülmekten. Aşk-ı memnu sorulsa bari yarın...
Üye de konu da sahte degilmiş maalesef. Kazen konu sahibinin bu duyguyu yaşadıgını belirtti. Çok acı.ya ne oldu biri bana anlatsa sevinirim, sahte konu değil mi
Bence o değil ya.Yazım şekillerini bile yan yana getirip baktım şuna dikkat ettim ilk hesabında yani şu an ki kullandıgı hesabında düzgün yazmış hep. Burdaki ikinci üyelikte noktalama işaretlerinin arasında bosluk var bazılarında. Ve bazılarında yok. Diğer hesabında nokta koyduktan sonra büyük harfe başlanıyor ama burda yok.
Yazı diline kadar deşifre edilmemek için değiştirmiş yani.
Cevap vermiyor ki bir kaç üye de etiketlemiş. Bi cevap verse.Bence o değil ya.