Kaynimla yasak aşk 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu yazmış kuzum, bir yorumu daha var Allah ıslah etsin diye. Sanırım o ki inkar falan etmiyor. Bilemedim tabi
Ama 17 yıldır eşinin ailesiyle yaşıyormuş, yani evde kayinvalide kayınpeder beraber yaşıyorken, kocasını kayniyla aldatması da pek mümkün gelmedi bana

Konu gerçek yada değil. Böyle olaylar var mı var. Her açıdan medeni bakabilirim ama boyle konularda asla. Ne böyle kadın iflah olur ne de adam. Defalarca birlikte olmuşlarda bilmem ne. ( Aile içi olaylar dolu Türkiye de , bu sadece örnek) Öldürecekler kardeşim ceza da almayacaklar. Bakın bakalım kim cesaret ediyor. Bosasan ne olacak gidip başkasına yapisirlar.

aklıma saçma bir fikir geldi. baştan herkesi sırayla 2. üyelik sebebiyle şikayet ediyoruz. herhalde 2. üyeliğin sahibini banlarlar o zaman.
Beni eleyin Bi keresinde yasak oldugunu bilmeden 2. Uyelik almistim. Kazen sagolsun. Bulmus yani. Daha da yemez bnim 2. Uyelik falan

Evet arkadaş bulmuş bu kişiyi bende bakiyim dedim üyelik iptaline bakiyo tam o an yakaladım yine de bilemeyiz ama bu konuya bakıp duruyo onun hakkında biseyler yazıyoruz niye cevap vermiyo
Ya ben de neden profili sınırlı yazıyor Ben hiçbir şey göremiyorum

Eğer doğruysa o çocuklardan utan senin için ban yemeğe değmez yoksa yazacak çok şey var pislik

Valla o diildir dedim ama su anda uyelik iptalini arastiriyormus demek ki kv ile beraber yasamiyor
Eski konusu var bununla ilgili, az önce de baktım, eşinin ailesiyle yaşadığını söylüyor. Ama suan üyelik iptali araştırması da şüpheli tabi. İyice Müge Anlı'ya döndük

Sizin kaynınızı sevmeye onunla ilişkiye girmeye hakkınız yok ki ne yapacağımı şaşırdım diyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…