Kaynimla yasak aşk 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki üyelikte banlanıyor mu ki?

Mügecim sağolsun onun sayesinde insanların neler yapabileceği noktasında bi sinirimiz yok artık herşeyi yapabileceklerini anlamis bulunmakla beraber şaşırma duygumuzuda kaybettik

Mügecim sağolsun onun sayesinde insanların neler yapabileceği noktasında bi sinirimiz yok artık herşeyi yapabileceklerini anlamis bulunmakla beraber şaşırma duygumuzuda kaybettik
O tam olarak ne yapmıştı Benim ilk zamanlarımda buradaydı. Hep aşk hakkında yazıyordu diye hatırlıyorum.

Rezillik diz boyu. Allah ıslah etsin.

K Kazen bu konuda banlanmış kimse yok. asıl üyeliğin de banlanması gerekmiyor mu? ya da yorumu kaldırıldı mı? K Kazen bu konuya asıl üyeliği ile yazdı dediniz ama banlanmış kimse yok. kuralları yanlış mı biliyoruz biz? yoksa bize havanda su mu dövdürüyorsunuz bilerek?

Benim de hatırladığım bir üye var. Hatta bir üyeliğinde baykuş profili vardı. Bir üyeliğinde avukat bir üyeliğinde hemşireydi ve iki üyeliğinde de apayrı iki kişiydi. Birinde Kvden çeken bir kadın diğerinde ise çirkef bir kadın. Çok şaşırtmıştı beni ve çok korkutmuştu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…