Kaynimla yasak aşk 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen diyorumki psikoloji öğrencileri filan ödev hazirlarken bizi mi deniyolar.
Aslında malesef toplumda olmayan şey değil,bu toplum damadiyla kaçan kaynana, kayinpederiyle kaçan gelin,ondan bundan çocuk yapıp kocasına yutturan kadınlar gorduk duyduk haberlerde Allah ıslah etsin

Igrencsin ne helalliginden bahsediyon

Eklentiler

• Screenshot_20200112_200835_com.android.chrome.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 286
  • Screenshot_20200112_200832_com.android.chrome.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 281
Yalnız Kazen baya sitemkar yazdı bu konuya demişti sanırım ama bu üye de pek sanki öyle bir şey yok gibi. Hatta baya halay malay diye ti ye almış gibi

Şu an nefes alışverişimin otomatiğini yitirdim manuel yollarla düzene koymaya çalışıyorum tam şu an.

Böyle kalbim beynimde atıyor resmen kalbimde kaynar su kaynıyor, heyecandan 6-7 tabak çekirdek bitti. Elim ayağım titriyor bu merak beni öldürür bayılan varsa beri gelsin kolonya hazır.

Ayh kalbim.

Bence o değil ya.Mesajlarına baktımda evli değilim yazmış
Kızım falan yazmış. Bir de evli olduğunuz için pişman mısınız? Diye bir konu vardı; oraya da hepimiz sabrediyoruz falan yazmış sanırım.

EE iyi de kazen buraya yazdı demiş burada kimse ban yememiş oysaki bu konuyu açan şahısla orijinal üyeliğide ban yemeliydi sahtesi banlı nasıl oluyorda diğer üyeliği bansız oluyor konuda banlasaydı sayfa 15 ten önce zaten bulurduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…