Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profile tıklayınca profil sınırlandırılması yapıyor ama mesajlara tıklayınca yazılan bütün mesajları görüyoruz, bunları da gizleyebiliyor muyuz ki?siz gizleyi yanlış yapıyor olabilir misiniz ? Bende bile bu profile ulaşılmıyor yazısı çıkıyor ?
Onu diyorum, madem profil gizleme özelliği var oradaki link de kaldırılmalı benceProfile tıklayınca profil sınırlandırılması yapıyor ama mesajlara tıklayınca yazılan bütün mesajları görüyoruz, bunları da gizleyebiliyor muyuz ki?
Tam ona bakıyordum, bi saniye
İş burda prolara düşüyorŞu anda konuya geldi ....
Ama onun burada yorumu yok ki. Baktım tek mesajı var. Ya da yanlış mı baktım ki.
Onun yorumu yok konuda
Son görülmesi de önemli açıksa tabi
degilmis zaten en son 14 aralikta girmisOnun yorumu yok konuda
Tamam kızlar sakin. Bulacağız. Önce şu karnımızı doyuralım da beyne enerji gitsin.Ay yok bulamadim valla
Hic almanyada yasayip , son zamanlarda uye olan , koca ve kv konusu acan yok
Cok kotusun , bak cocugum ac kaldi , vebali boynunaNeyse ben biraz pub g oynayacağım
Benim baktığım o değildi.. Döneceğim, az sonraTam ona bakıyordum, bi saniye
Kazen dedi ya üye bilgilerini guncelliyir diye,belliki yaşadığı yeri ve bilgilerini degistirmisAy yok bulamadim valla
Hic almanyada yasayip , son zamanlarda uye olan , koca ve kv konusu acan yok
Valla bende acıktım , kocam mutfakta yemek yapiyo ben oturdjm burda hafiyelik yapiyorumTamam kızlar sakin. Bulacağız. Önce şu karnımızı doyuralım da beyne enerji gitsin.
Ben eski mesajlarina bakiyorum zaten yasadigi yere bakmiyorumKazen dedi ya üye bilgilerini guncelliyir diye,belliki yaşadığı yeri ve bilgilerini degistirmis